Close

Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910
Pokaż wyniki od 91 do 96 z 96

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blue7 Zobacz posta
    ja z podstawowego 1.01 zaktualizowałem do 1.11 i zauważyłem jedynie (a może aż!!) mniejsze szumy.
    Zludzenie z tymi szumami ,
    ja nic takiego nie zaobserwowalem
    żyje nadzieją że w 2009 jakiś extra Soft od Nikona wyjdzie do D80 ... chyba już ostatni bo Body się zestarzalo .

Domyślnie

Nadzieja matką... raczej nie ma co marzyć o aktualizacji softu. Jedyna możliwość to pokazanie się jakiś krytycznych błędów a te jeśli by były to już dawno zostałyby wyłapane. Z marketingowego punktu widzenia byłby to strzał w kolano dla firmy Nikon. Ty masz kupić sobie nową puchę a tuningować starą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irek6311 Zobacz posta
    Zludzenie z tymi szumami ,
    ja nic takiego nie zaobserwowalem
    żyje nadzieją że w 2009 jakiś extra Soft od Nikona wyjdzie do D80 ... chyba już ostatni bo Body się zestarzalo .
    i co ona ma niby robic? przeciez wszytsko dziala tak jak powinno nawet matriksowy
    podpis nieczytelny

Domyślnie

Nie zaczynaj Valvit...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    nie zaczynaj valvit...
    podpis nieczytelny

Domyślnie

Autorytatywnie stwierdzam, że po zainstalowaniu nowego firmware w D80, zgodnie z moimi oczekiwaniami nie zmieniło się absolutnie nic. (no może poza wyświetlaną wersją firmware)

Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910

Uprawnienia umieszczania postów