Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Butelka

Domyślnie Butelka

Wrzucam to zdjęcie celowo, chociaż jest przeciętne, licząc na wszystkie komentarze - w celach "naukowych".
    Przedmioty fotografuję raczej sporadycznie.

* Butelka *
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

Nie znam się za bardzo, ale jednolite tło i odcięcie lewej krawędzi butelki od tła byłoby wskazane. Chyba też ciut inna aranżacja przedmiotu - tak by nazwa produktu była widoczna (oczywiście jeśli to miałoby być foto do reklamy).

Domyślnie

nie to nie ma być foto do reklamy - to jest fotografia przedmiotu...
    dzięki za uwagi czekam na więcej
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

może jednak jakieś dodatkowe uwagi...?

Domyślnie

Jak dla mnie za ciemne, przez to jakieś... mdłe? Próbowałeś podciągnać poziomy? To nic, że będą przepalenia...
    FX/DX/CX/www

Domyślnie

oczywiście ze korygowałem ustawienia poziomów - ale tło nie miało być jednolicie białe.
    dzięki za komentarz

Uprawnienia umieszczania postów