Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Lanzarote

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

No wlasnie tego kontrasciku, tego "costam" jestem ciekaw, bo nie ukrywam, ze troche mnie zaskoczylo to co wypluwa D300 w porownaniu z D70s (pozytywnie). Nie mialem za bardzo jak pogrzebać w ustawieniach puszki, bo instrukcjie dopiero w samolocie zaczalem przegladac Dzieki za komentarze!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piter Zobacz posta
    No wlasnie tego kontrasciku, tego "costam" jestem ciekaw, bo nie ukrywam, ze troche mnie zaskoczylo to co wypluwa D300 w porownaniu z D70s (pozytywnie).
    możesz rozszerzyć proszę?bo ja się zastanawiam nad tym czy warto z d50 na d300 czy lepiej dłużej poczekac i od razu d700.
    A fotki super-wulkaniczne klimaty są świetne!

Domyślnie

Jestem ciekaw uwag dotyczacych i obrobki (w sumie delikatnej) i samego wygladu fotek, bo nie wiem czy jest potrzeba jakos bardzo grzebac w ustawieniach puszki...

A co do przesiadki to nie zastanawialbym sie. Mnie pelna klatka nie pociaga, wiec nie mialem takiego dylematu. WARTO! Ze wzgledu na wiele innych rzeczy, ale o tym juz tone postow bylo.

Domyślnie

No jesli te zdjecia byly poddane tylko delikatnej obrobce, to jestem pod wrazeniem. Jak dla mnie bez zarzutu. Jedynie trojka jest zbyt kontrastowa moim zdaniem. Bardzo udane zdjecia no i piekne miejsce na wakacje.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    No jesli te zdjecia byly poddane tylko delikatnej obrobce, to jestem pod wrazeniem. Jak dla mnie bez zarzutu. Jedynie trojka jest zbyt kontrastowa moim zdaniem. Bardzo udane zdjecia no i piekne miejsce na wakacje.
    Cala obrobka to w wiekszosci przypadkow zdjecie troche EV, dodanie kontrastu i delikatnie nasycenie + lub - bo mialem i tak podbite w puszce i niebo wychodzilo zarowiasto niebieskie. 3-4 ruchy suwakiem w lightroomie. No i wyostrzone troche. Ta puszka po prostu robi ładne zdjęcia

Domyślnie

fajne - bdb miejscówki

Uprawnienia umieszczania postów