Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: ***

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie ***

Z lekką dozą nieśmiałości...
    Trochę cukierkowe ale mi się podoba - przeszło "test ściany" więc może komuś przypadnie do gustu.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za uwagi.
    D80 | N18-70 | S70-300 APO | N50 1.8 | N35 1.8 | SB-600 | Benro A-268M8 + B1 | http://piotr.okonscy.com

Domyślnie

Kadr jakos nie do konca... ale kolorki mi odpowiadaja.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

A co to test ściany ( przepraszam jeśli głupie pytanie)?

Domyślnie

"A co to test ściany?"

Wieszasz na scianie zdjecie, ktore bardzo ci sie podoba i czekasz, po jakim czasie obrzydnie
    seek & destroy

Domyślnie

Ja słyszałem taką wersję że należy spojrzeć na zdjęcie pod kątem: "czy warto wydać xx,xx PLN aby je przenieść odbitkę na papier foto i nawet wygospodarować miejsce na ścianie aby je powiesić".

Mam już wersję "papierową" i nawet podoba mi się bardziej niż ta komputerowa.
    D80 | N18-70 | S70-300 APO | N50 1.8 | N35 1.8 | SB-600 | Benro A-268M8 + B1 | http://piotr.okonscy.com

Domyślnie

Czy to Grecja? Bo mam wrażenie, że znam to miejsce

Domyślnie

Mój kolega co roku przywozi tony takich zdjęć z ciepłych krajów zrobionych małpką Kodaka i mówi, że po co mu lepszy aparat, skoro przy jednym naciśnięciu guzika ma takie fantastyczne zdjęcia.

Sorry, ja jestem na nie. Dla mnie to zwykły wakacyjny pstryk.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

A co ma do tego aparat?
    Prezentuję fotografię a nie aparat.

A co do kadru - to rozumiem, że może wydawać się po prostu banalny (tak jak określiłeś wakacyjny pstryk), ale mi się podoba więc prezentuję... Może komuś się spodoba...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    Mój kolega co roku przywozi tony takich zdjęć z ciepłych krajów zrobionych małpką Kodaka i mówi, że po co mu lepszy aparat, skoro przy jednym naciśnięciu guzika ma takie fantastyczne zdjęcia.

Sorry, ja jestem na nie. Dla mnie to zwykły wakacyjny pstryk.
    zgadzam sie, zdjęcie wakacyje, bez szału

Domyślnie

Dobry papier, to inna liga. Monitor ma nam zycie ulatwic, nie zastapic
    seek & destroy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów