Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

Zuzus - przypatruję Ci się od dawna i w sumie bardzo podoba mi się Twoje podejście. Skromnie, jeszcze pamiętam jak zbierałaś chyba na obiektyw czy tam inne rzeczy, a rezultaty są - i to nie byle jakie. Chyba odpaliłaś tutaj solidnie Sigmę 30 ...

Ogólnie o zdjęciach - konwersja do BW na tak, błyskanie - no trochę widoczne czasami, ale ogólnie na tak, kadry na tak, momenty na tak. Ogólnie dobry reportaż ślubny.
    Dziękuję za uwagę

edit: Nikkorek - zdjęcia są ewidentnie dobre. Twarze są jasne, ale nie przejarane. Takie standardowe podciąganie jasności dla kanału orange przy konwersji

Domyślnie

Generalnie jest OK, ale ten duet "Sigma 30 + lampa" kompletnie mi nie pasi.
    Uwierz w ten obiektyw, da on radę w nawet najciemniejszych kościółkach bez lampy.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Zbigniew serdeczne dzieki za mile slowa

Jak kazdy, ucze sie na bledach, to byl moj pierwszy slub.. Teraz juz bede wiedziala lepiej co i jak z tymi slubniakami
    A do do sigmy, jasne ze nie wykorzystalam jej w stu procentach, ale chyba jeszcze sie boje tej 1,4
    d700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zuzus Zobacz posta
    A do do sigmy, jasne ze nie wykorzystalam jej w stu procentach, ale chyba jeszcze sie boje tej 1,4
    przeciez mialas na pewno chwilke czasu aby wrzucic sobie 1,4 i potestowac a pozniej zobaczylabys w domku efekty..
    emeryt

Domyślnie

ale efekty nie sa najlepsze
    Powalcze nastepnym razem
    d700

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikkorek Zobacz posta
    Nie wiem jak u was, ale dla mnie zdjęcia są ewidentnie przejarane i to nocno. ZERO szczegółow na twarzach, rekach, ubraniach i na wszystkim bezszczegółowość. Ostrość została wdomu, a dobzre ją zabrać razem z aparatem czasami .
    Masz laptopa czy monitor stacjonarny?

Zresztą nieważne. Wywal za okno.

Domyślnie

dzieki Dominik
    d700

Domyślnie

W sumie całkiem sympatyczny reportażyk. Naturalny. Dla mnie najlepsze - 11! I moment i zdjęcie - wszystko w tym zdjęciu gra.
    13 - fajne ujęcie ale...suknia wygląda na brudną - to na szczęście da się skorygować.

8 - ja bym nie chciała w zestawie... jakoś sztywno młodzi wyglądają i nienaturalnie, a do tego łapkę młodej ucięłaś

PS u mnie nic nie jest "przejarane"
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Wedlug mnie powinnas glownie skupic sie na lepszemu opanowaniu blyskania lampa. Tutaj w kilku momentach widac jej dosc mocna ingerencje, np. kontrastowe swiatlo na sukni/koszuli co przeklada sie tez na to, ze kilka z nich wyglada zbyt plasko. Wiecej zastanego i odwagi do sigmy na 1.4
    Wyczucie lepszych kadrow dla osoby ktora nie zajmowala sie wczesniej reportazem, w przypadku tak dynamiczncyh sytuacji, to jak sadze kwestia czasu i lepszego poznania tematu

Domyślnie

Ales odkopal starocia to watek sprzed roku!
    d700

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów