Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: d80 + narty

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ancior Zobacz posta
    motyw z bluzą sprawdzę jak tylko spadnie jakiś konkretny śnieg. jakis fiszaj by się przydał, świetne foty z tego wychodzą...
    No mi tez sie marzy, myślę,że z 10-20 tez będzie ciekawie,choć nie tak klimatycznie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kazujaman Zobacz posta
    No mi tez sie marzy, myślę,że z 10-20 tez będzie ciekawie,choć nie tak klimatycznie
    A ileż "klimatycznych" zdjęć można zrobić rybim okiem? Mike Johnston w jednym ze swoich felietonów ("Fotograf niedzielny" na Fotopolis) stwierdził, że rybie oko służy głównie do prezentacji możliwości obiektywu typu rybie oko.
    Kupuj Sigmę 10-20, czy coś innego z tego zakresu, pożytku będzie dużo więcej, niż z rybiego oka.

Domyślnie

Jeśli ktoś ma pomysł na rybie oko to jest to zabawa na dłuugi czas.
    nikon DeMilion ancior.ownlog.com

Domyślnie

No tak, pewnie ze dwóch-trzech takich na świecie jest, którzy mają z rybim okiem zabawę na dłuższy czas.

Unhappy

Ja od jakiegoś czasu dźwigam swoje fotograty w torbie Crumpler Pretty Boy 4000 - używałem jej nawet jako "torby na pasie biodrowym" w czasie jazdy na rowerze, ale nie wiem czy się odważę zabrać w niej nikosia na narty. Kiedyś próbowałem wozić na nartach w małej torbie d70. Kiepsko to się skończyło...
    d80 + 16-85 + filtry + sb-800 + ...

Uprawnienia umieszczania postów