Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: Protestsong :)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Sławomir Szychowski Awatar Sl@wcio
    Miasto
    Golczewo/Szczecin
    Wpisów
    6

Domyślnie

Kal... a gdzie sprzedają takie fajne ziarno?
    Nie znoszę wylizanych fotek w PSie z idealnym histogramem i bez duszy.
    To takie zdecydowanie nie jest!

Domyślnie

Nie szumi tylko zero absolutne.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

heh.. jak nagle wszyscy jak jeden mąż zgodnie twierdza ze "gladkie i wylizane" to bez duszy i be ciekawe jakei to ma pokrycie w komentarzach do innych zdjec

Zdjecie jest wporzadku, ale protestsong jakby doklejona na moje oko :P Gora i dol jakby z innej bajki.. niebo nieostre, mgliste, a na dole postac wyostrzona jak wyostrzaja w kategorii glamour, o wiele wiecej detalu na wodzie, poltonow na pisaku. Jakby obciac niebo to calkiem "gladkie i wylizane" zdjecie morza

Chyba jakis nowy nurt sie tworzy.. teraz wszyscy beda sie przescigac w robieniu coraz to bardziej zaszumionych zdjec z dopisana misją, a potem wszyscy grzecznie wroca do "piecdziesieciu filtrow ND" na obiektywie i beda mowic ze po "tydsiącpięćsetmilionosiemsettrzydziestymdrugim " zaszumionym, maja juz dosc tych zdjec bo "sa nudne jak flaki z olejem" I tak w kolko protestsongi i odkrywanie odkrytego. taka refleksja.
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Może Kall tak jak i ja się kilka dni temu nauczł warstwy w PSie robić i stąd dół inny i góra inna

Domyślnie

"heh.. jak nagle wszyscy jak jeden mąż zgodnie twierdza ze "gladkie i wylizane" to bez duszy i be ciekawe jakei to ma pokrycie w komentarzach do innych zdjec"

Zalatuje mi to uogolnieniem... sporym.

seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów