Kal... a gdzie sprzedają takie fajne ziarno?
Nie znoszę wylizanych fotek w PSie z idealnym histogramem i bez duszy.
To takie zdecydowanie nie jest!
Szukaj
Kal... a gdzie sprzedają takie fajne ziarno?
Nie znoszę wylizanych fotek w PSie z idealnym histogramem i bez duszy.
To takie zdecydowanie nie jest!
Nie szumi tylko zero absolutne.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
heh.. jak nagle wszyscy jak jeden mąż zgodnie twierdza ze "gladkie i wylizane" to bez duszy i beciekawe jakei to ma pokrycie w komentarzach do innych zdjec
![]()
Zdjecie jest wporzadku, ale protestsong jakby doklejona na moje oko :P Gora i dol jakby z innej bajki.. niebo nieostre, mgliste, a na dole postac wyostrzona jak wyostrzaja w kategorii glamour, o wiele wiecej detalu na wodzie, poltonow na pisaku. Jakby obciac niebo to calkiem "gladkie i wylizane" zdjecie morza![]()
Chyba jakis nowy nurt sie tworzy.. teraz wszyscy beda sie przescigac w robieniu coraz to bardziej zaszumionych zdjec z dopisana misją, a potem wszyscy grzecznie wroca do "piecdziesieciu filtrow ND" na obiektywie i beda mowic ze po "tydsiącpięćsetmilionosiemsettrzydziestymdrugim " zaszumionym, maja juz dosc tych zdjec bo "sa nudne jak flaki z olejem"I tak w kolko protestsongi i odkrywanie odkrytego. taka refleksja.
Puszki i słoiki...
Może Kall tak jak i ja się kilka dni temu nauczł warstwy w PSie robić i stąd dół inny i góra inna![]()
"heh.. jak nagle wszyscy jak jeden mąż zgodnie twierdza ze "gladkie i wylizane" to bez duszy i be ciekawe jakei to ma pokrycie w komentarzach do innych zdjec"
Zalatuje mi to uogolnieniem... sporym.
![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami