Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie przed-studniówkowo

Takie próbki do pokazywania uczniom. Coś takiego chce w tym roku robić... Jak Wam się widzą (obróbka?)

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

ja sie tam nie znam ale chyba tlo zbyt aktywne, troche rodem z lat 80. nie wiem czy dla mlodych nie bedzie obciachowe. ja bym zmienil tlo na jakies mniej aktywne reszta dla mnie ok. sorry jesli urazilem ale tak to widze

Domyślnie

wlasnie zastanawiam się nad nowym tlem i nie wiem co wybrac? moze jakieś bordo? brąz?
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

neutralne daj jakieś... i nie przypalaj ich tak.

Domyślnie

mam wrażenie że troche im ostrość uciekła , najmniej podoba mi się nr 3 i sepia ogólnie też nie zaciekawie wygłada -wolałbym tradycyjne bw nawet z silnymi kontrastami

Domyślnie

moze przegladnij dzial glamour, tam sa profesjonalisci od studia, moze znajdiesz inspiracje, jak cos znajde w necie to podesle linka

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

jednolite tlo, ciemne jakies, ale nie czarne i do tego na dwa swiatla, bedize ladnie i elegancko, czysto do tego i nikt nie bedzie mowil jakie tandetne tlo...

sepii nawet do rak bym nie wzial, kolor ok, dziewczynom sie spodoba, bo to makijaz, sukienka itp.

Domyślnie

Wartość dokumentalna nie do zaprzeczenia, tło do wyeleminowania.

autograf
    Gość

Domyślnie

Dałbym łapę sobie upierdzielić - jedynkę gdzieś już widziałem!

Domyślnie

z takim tłem bym nie chciał. W trakcie mojej studniówki może byłoby O.K. - ale to był rok 1996

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów