Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Turtul

Domyślnie Turtul

Stary młyn w Turtulu na Suwalszczyźnie.

1.

2.

3.

Proszę o ocenę i komentarze.
    FX/DX/CX/www

Domyślnie

A ten czerwony kontur na drugim to od czego się zrobił? WB na nim też coś nie teges i skąd ten szum? Miałeś pewnie statyw.

Domyślnie

Ten czerwony kontur to CA Próbowałem różnych WB, stąd na 2 jest bardziej czerwono
    FX/DX/CX/www

Domyślnie

Takie słabe te moje fotki?
    FX/DX/CX/www

Domyślnie

Najlepsza 1-ka, natomiast 3-ka najgorsza straszny bałagan w kadrze - wszystko i nic.
    D200 | N 28-70/2.8, 50/1.4 | SB 800 |

Domyślnie

A mnie właśnie podoba się 3. Może tylko warto by obciąć trochę z lewej strony.
    Dwa pierwsze trochę za bardzo wyizolowane z otoczenia. Moje pierwsze skojarzenie, to woda lejąca się do piwnicy z pękniętej na ulicy rury .

Domyślnie

Chciałbym zobaczyć też szeroki plan tego miejsca. Zdjęcia mają dla mnie klimacik

Byłem tam ze 2 lata temu. Szedłem od Hańczy, pagórkami drużką wg szlaku ze starej mapki.. zatrzymał mnie rolnik i powiedział, że to już jego i mógłby mnie zawrócić ale w końcu łaskawie pozwolił przejść. Ładne miejsce. Za rok, dwa chciałbym się tam wybrać na rowerkach i jeszcze raz zjeździć okolice Suwalszczyzny. Polecam.

pozdrawiam

Domyślnie

Coś mało tego młyna Enyłejs, ze względu na podobieństwo mogłeś wybrać 1 fotkę
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

mleko tam przelewają?
    fajne
    pozdr, slavko slavcic - http://slavcic.blogspot.com

Domyślnie

Dzięki. Wasze uwagi biorę do serca i wybiorę się tam jeszcze raz w najbliższym czasie.
    To wszystko co zostało z tego młyna w zasadzie, obok tylko resztka budynku.

Nikuś, a ja dla odmiany Wrocław bym znów z przyjemnością odwiedził. Gdy tam byłem to nie miałem nawet aparatu, nie mówiąc już o pasji, teraz miałbym tyle ciakwych kadrów do zrobienia Suwalszyzna jest piękna, ale mam ją na codzień i nie zawsze jest co focić... "wszystko już było"...
    FX/DX/CX/www

Uprawnienia umieszczania postów