No proszę, imageshack mi się odetkał i takie rodzynki... Gratuluję Harb, szczerze gratuluję!
Szukaj
No proszę, imageshack mi się odetkał i takie rodzynki... Gratuluję Harb, szczerze gratuluję!
pieknie jest!
gratuluje!
D750 | N50/1.8 | N85/1.8 | N105/2.8
Posypało się ostatnio sporo pięciogwiazdkowców na tym forum ostatnio, ale akurat to jako jedyne naprawdę na to zasługuje moim zdaniem. Spokojna bezpretensjonalna kompozycja, dobrze przemyślana a jednocześnie jakby naturalna.
Zastanawiam jak by to było na b/w....
P.S. Cieszę się że Bombla widzę. Już się martwiłem że coś się stało...![]()
cześć Czarku dziękuję za odwiedziny i opinię - wiesz jak ja lubię kolor ,moze to będzie truizmem ale wynika to z prostej przyczyny ,moje pokolonie wychowane było na b/w i naturalną koleją rzeczy jest tęsknota za kolorem
tak na zasadzie przeciwieństwa
dlatego o b/w nawet nie myśle a już napewno w stosunku do tej fotki
pozdrawiam![]()
Absolutnie rozumiem!
Mam tylko taką małą podpuchę jakbyś nie miał nic naprzeciwko.
Spróbuj zrobić eksperyment - wrzuć Channel Mixer na monochrome z następującymi parametrami: Red = 132, Green = -14, Blue = -18, Constant = -10. (pamiętaj o minusach przy Green i Blue oczywiście).
Zobacz jaki zupełnie inny obrazek!
A jak nie masz PS-a, to tylko obejrzyj ten obrazek na czerwonym kanale z lekkim przyciemnieniem. Wiem że nie lubisz, ale tylko spróbuj!![]()
Bardzo podoba mi się kolor zdjęcia i kompozycja, czystość aż bije po oczach, świetna fota![]()
Piękne!
Pokaż mi swoje widmo, a powiem ci kim jesteś...
D80|18-70|70-300VR|55/2.8micro
Fenomenalne. Nie mam ostatnio na nic czasu, ale warto było włączyć komputer i wejść na forum aby zobaczyć takie zdjęcie. ******
Skontaktuj się z nami