Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 52

Wątek: Pale II

bombel
    Gość

Domyślnie

No proszę, imageshack mi się odetkał i takie rodzynki... Gratuluję Harb, szczerze gratuluję!

Domyślnie

pieknie jest!
    gratuluje!
    D750 | N50/1.8 | N85/1.8 | N105/2.8

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Posypało się ostatnio sporo pięciogwiazdkowców na tym forum ostatnio, ale akurat to jako jedyne naprawdę na to zasługuje moim zdaniem. Spokojna bezpretensjonalna kompozycja, dobrze przemyślana a jednocześnie jakby naturalna.
    Zastanawiam jak by to było na b/w....

swiatlo
    Gość

Domyślnie

P.S. Cieszę się że Bombla widzę. Już się martwiłem że coś się stało...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Posypało się ostatnio sporo pięciogwiazdkowców na tym forum ostatnio, ale akurat to jako jedyne naprawdę na to zasługuje moim zdaniem. Spokojna bezpretensjonalna kompozycja, dobrze przemyślana a jednocześnie jakby naturalna.
    Zastanawiam jak by to było na b/w....

cześć Czarku dziękuję za odwiedziny i opinię - wiesz jak ja lubię kolor ,moze to będzie truizmem ale wynika to z prostej przyczyny ,moje pokolonie wychowane było na b/w i naturalną koleją rzeczy jest tęsknota za kolorem
    tak na zasadzie przeciwieństwa

dlatego o b/w nawet nie myśle a już napewno w stosunku do tej fotki

pozdrawiam

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Absolutnie rozumiem!
    Mam tylko taką małą podpuchę jakbyś nie miał nic naprzeciwko.
    Spróbuj zrobić eksperyment - wrzuć Channel Mixer na monochrome z następującymi parametrami: Red = 132, Green = -14, Blue = -18, Constant = -10. (pamiętaj o minusach przy Green i Blue oczywiście).
    Zobacz jaki zupełnie inny obrazek!
    A jak nie masz PS-a, to tylko obejrzyj ten obrazek na czerwonym kanale z lekkim przyciemnieniem. Wiem że nie lubisz, ale tylko spróbuj!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Absolutnie rozumiem!
    Mam tylko taką małą podpuchę jakbyś nie miał nic naprzeciwko.
    Spróbuj zrobić eksperyment - wrzuć Channel Mixer na monochrome z następującymi parametrami: Red = 132, Green = -14, Blue = -18, Constant = -10. (pamiętaj o minusach przy Green i Blue oczywiście).
    Zobacz jaki zupełnie inny obrazek!
    A jak nie masz PS-a, to tylko obejrzyj ten obrazek na czerwonym kanale z lekkim przyciemnieniem. Wiem że nie lubisz, ale tylko spróbuj!

rzeczywiście nieżle to wyglada

pozdrawiam

Domyślnie

Bardzo podoba mi się kolor zdjęcia i kompozycja, czystość aż bije po oczach, świetna fota

Domyślnie

Piękne!
    Pokaż mi swoje widmo, a powiem ci kim jesteś...
    D80|18-70|70-300VR|55/2.8micro

Domyślnie

Fenomenalne. Nie mam ostatnio na nic czasu, ale warto było włączyć komputer i wejść na forum aby zobaczyć takie zdjęcie. ******
    D 80 + szklarnia, Canon 5D + szkła

zapraszam na stronę grupy fotograficznej: JastalFotoGrupa

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów