Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: VW Golf MK3

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Modlin Twierdza

Domyślnie VW Golf MK3

Witam,
    specem to nie jestem i aparatu tez nie ogarniam do końca ale postanowiłem pstryknąć kilka fotek mojemu Golfowi przed sprzedażą, co o nich sądzicie? Na co warto zwrócić uwagę następnym razem?

jeszcze kilka sPSutych strzałów i próba zabawy na szeroko

pozdrawiam
    pyro
    Nikon D80 | N18-55 VR | DK 12-38
    Fuji S5600

Domyślnie

Jakiś strasznych błędów nie ma... nawet fajne, ale obróbka tragiczna...
    Zdjęcia są Ok, popracuj nad obróbką.
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

szkoda, że nieponumerowane 3 i 4 całkiem ciekawa...ja z obróbka kuleje wiec nic cie nie poradze konkretnego niestety...

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Generalnie nie jest żle, ale unikaj takich eksperymentów z obróbką. GO też jak dla mnie zbyt duża, po za tym OK
    D800; D300; 3xSB800; N70-200/2,8VR; T24-70/2,8VC; N50/1,4 itd

Domyślnie

Ja z innej beczki. Powiedzcie mi proszę co Wy wszyscy macie z tym MK? Golf 3 była zawsze Golfem 3, Golfem trójką, Golfem III i to zawsze wystarczyło a teraz widzę, że przy wszystkich markach przy określaniu modelu tego się używa i jest już Focus MK 1 czy BMW MK 3 albo niedawno był tu Golf MK V... czy to jest takie potrzebne? Dla mnie to trochę dziwnie brzmi...
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Domyślnie

To jest dokładnie tak samo jakbyś powiedział Golf X generacji, w anglii itp mówią mark zamiast tego
    D300|MB-D10| n17-55 f2.8 ED | n 85 f1.8 | n35 f2| n70-300G |sb600|i wiele rzeczy w planach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Misiek85 Zobacz posta
    To jest dokładnie tak samo jakbyś powiedział Golf X generacji, w anglii itp mówią mark zamiast tego
    Szczerze powiedziawszy to kiedyś słyszałem takie oznaczenia tylko przy modelach Forda i z tą marką mi się to kojarzyło. Nawet myślalem, że to takie ich fabryczne oznaczenie kolejnego modelu serii tak jak u Mercedesa W-ileśtam. Byś może faktycznie nasze bliskie ostatnio stosunki z Anglią i Irlandią na to wpłynęły
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Domyślnie

Na 6. w mocnym punkcie obrazu jest kochaśny napis
    Byliśmy ostatnio z żoną, proszę pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5, zrobiłem kilka zdjęć. - Rejs

Uprawnienia umieszczania postów