Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Mrocznie...

Może nie krajobraz...,może nie trafiać do każdego.....może wkurzać to czy owo...
    Kazdy z nas patrzy inaczej, widzi inaczej i odbiera na swój własny sposób, swoimi zmysłami!

Mnie się podoba i do mnie trafia ten kadr za inność, za ciekawość i na dodatek nie wkurza mnie ani pionowa kreska ani badyle na 1 planie.

Proste a jednak ładne ale ja może mało się znam????
    Nieważne- i tak mi się podoba!!!
    NIKON - system

autograf
    Gość

Domyślnie

Ogólnie chłopaczyna zaczął robić dobre zdjęcia (począwszy od wcześniejszego moczykija) - to są zdjęcia o których się pamięta. Kierunek też jest prawidłowy - alkoholizm

Wku*** mnie ta krecha. Poza tym jest naprawdę całkiem w porządku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Przestań,czy ja Ci każę robić Seszele,słonie itp i czy w ogóle cokolwiek sugeruję...
    widzisz moze zle odebrałem - ale ostatnia moda na klepanie fotek z pastelowymi barwami, kolorkami, trwaką, wycacanych w PS itd. itd. mogła mnie zmylić

Rób co chcesz,ale będą nie tylko laurki...
    a ja nie chcę laurek - ja chce rzeczowej dyskusji

Ja do, nikomu niepotrzebnych i długich,polemik mam wstręt,a już zupełnie z nadwrażliwcem...
    nadwrażliwy nie jestem - może byc krótko i węzłowato ja też tak lubie - co, jak i dlaczego ma być inaczej.

Nie bierz wszystkiego tak serio,a ja może i mam nieco specyficzne podejście,ale cóż...jestem z innej epoki.
    Celowo nie użyję emotek,bo naprawdopodobniej wyrażają zupełnie coś innego niż powinny...
    widzisz - żarty żartami ale pisanie, że ktoś wystawia sobie prace "dla jaj" nie jest najtrafniejsze (mimo że to żart - nie każdy zart musi byc śmieszny). Tego "gniota" moge zaakceptowac i wcale mi on nie przeszkadza ale jaj sobie nie robie... mało kto sobie tu robi "jaja" w dziel zdjęciowym, bo wystawiając prace oczekuje na recenzje, zdanie, porady etc. W historii forum o wystawieniu pracy dla jaj i dla zabawy przypominam sobie o 5-6 przypadkach z czego w jednym sam brałem czynny udział
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Noo,teraz inny świat Panie...

Ja zwykle żartuję,ale z nutką prawdy...
    OK,to zdjęcie przedstawia to co widać.Ogólnie jest mrocznie,jak tytuł sugeruje.Można czywiście się doktoryzować na temat śmierci i przemijania w kolorze czarnym i odcieniach,ale to dla cierpliwych i mz lekko byłoby "dęte"
    Jest faktycznie paskudnie i może był taki zamiar..W tle jest bałagan,to można poprawić,a część jasna faktycznie mnie razi.Tam mogłoby być bardziej spokojnie i w tym miejscu deko ciemniej.O jakich innych rzeczach mówić....nic więcej .Kadr jaki by nie był...tyż pasi,bo jak coś takiego zepsować...Szczerze...gdyby jakiś nowy użytkownik takie coś wystawił,to miałby "niezły" feedback...i to z mety.... i dlatego pożartowałem sobie...
    I dałbym do przyrody....

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Kronos, w moim mniemaniu zaszlo pewne nieporozumienie.
    Za rzadko zagladasz do dzialu, to i klimat niektorych wypowiedzi mogl ci umknac .

Andrzeja o rozne rzeczy mozna posadzac , ale nie o zlosliwosc.
    My tak rozmawiamy miedzy soba, wyrazajac opinie w dosc pocieszny sposob...
    taki "dowcip improwizowany", z sugestiami w tle
    Zyczliwie i z klimatem.

Dobrze wiem, ze tez jestes w porzadku.

Dajcie sobie buzi, bo problemu w zasadzie nie bylo

Pozdro
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów