Szukaj
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Zdjecie mi sie bardzo podoba, ale ambientu tu nie odnajduje. Ambient powinien koic, a w tym zdjeciu widze jakis niepokoj, napiecie. Moze wlasnie dlatego mi sie ten kadrpodoba. 2 tez bardzo fajna.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Wow!
dzięki!!!
1ka mi się super podoba!to też klimaty z Kaborna?
A drzewko teraz ciekawsze dużo-super, ale ja już je widzę jako kolorowe za 2-3 tygodnie...
Dokladnie z drogi do. Po lewej.
Kolorowe owszem, ale i dzisiaj fajnie strzelilem, tylko dam to pozniej.
Musze dokonac pewnych wyborow![]()
seek & destroy
Obydwie foty podobają mi się ( z przewagą 2 tym razem). Chociaż nie - bez przewagi, każda jest na tyle inna, że porównywanie jest nie na miejscu.
Oglądałem zdjęcia na PLFOTO masz tam sporo naprawdę fajnych kadrów.
Kadrowo mi dwójka pasuje, kolor może być + ciekawa mgiełka.
Jedynka natomiast mnie zupełnie nie przekonuje a wrażenie jakie mi się kołacze po głowie, to że z tego mogłyby byc dwa solidnie wypełnione kadry; oba bardzo ciekawe. osobiście zaczęłabym od tej grupy drzew po...lewej
Tak jak jest sprawia wrażenie przeładowania...mimo, że tyle pustego pola wokół
Pozdr
super ta mgielka na 2. jedyneczka tez ciekawa, aczkolwiek pozostawia maly niedosyt
pozdr.
Art.
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
Dwójka świetna.
"każda jest na tyle inna,"
Zgadza sie. Nawet aura.
"Oglądałem zdjęcia na PLFOTO masz tam sporo naprawdę fajnych kadrów"
Umowmy sie, ze kilka...
"Ambient powinien koic, a w tym zdjeciu widze jakis niepokoj, napiecie."
Z ambientem, to zarcikNiepokoj moze nie, ale napiecie tez wyczuwam.
Cos, jak gotowa sala teatralna w oczekiwaniu na wejscie aktorow.
Kolor jest zupelnie inny w przekazie.
"Jedynka natomiast mnie zupełnie nie przekonuje a wrażenie jakie mi się kołacze po głowie, to że z tego mogłyby byc dwa solidnie wypełnione kadry"
O tych dwoch kadrach rozmyslam za kazdym razem od pierwszego wypadu w tamten plener
ale nigdy mi sie jakos nie "ustawily". Rozbite sugeruja zblizenie, a z bliska traca na wartosci.
"jedyneczka tez ciekawa, aczkolwiek pozostawia maly niedosyt"
Wlasnie nie jestem przekonany do tej opinii, ale jeszcze za swiezo (dzisiejsza fotka, a druga jeszcze paruje).
Mozna zarzucic szarosc, ale tak przeciez nie jest... Szare jest "tylko" tlo.
W kazdym razie, ten kierunek mnie zainteresowal jako pierwszy.
seek & destroy
A mnie bardzo intryguje jedynka. Jest z nią tak jak czasami z płytami, które po pierwszym odsłuchu nie przypadają natychmiast do gustu. Po kolejnym wrzuceniu w odtwarzacz, wyczuwa się coraz to nowe smaczki. Tak też jest z tym zdjęciem w moim przypadku. Dwójka fajna ale jedynka ma to coś... i japa mi się cieszy jak ją widze.
Skontaktuj się z nami