z tego co wiem całkiem sporo to kosztuje..zresztą samemu można sobie cosik podobnego skonstruowaćZamieszczone przez maxxx
Szukaj
z tego co wiem całkiem sporo to kosztuje..zresztą samemu można sobie cosik podobnego skonstruowaćZamieszczone przez maxxx
instagram.com/darkroomnightlife
Mam - jest doskonałym rozwiazaniem - i jak to bywa w wypadku firmy KATA - samoZamieszczone przez cypherdid
wykonanie jest perfekcyjne. Nie pamiętam modelu - moj jest na body i szkło do 200mm
czyli najdrozszy i to tylko 250-70 zł. Nie wiem czy to wiele, jak w środku jest 12tys. Deszcz
lał non stop (a deszcz moze byc rózny - to było pieć godzin imprezy non stop w deszczu)
"zawodowcy" okręcali ręcznikami, foliami swoje zabawki - a ja pełny luzik![]()
Za głupie pare butelek...Woda błoto czy mega-kurz - warto to mieć, jeśli fotografia to hobby na lata.
PS.
mam model E-702 > http://www.foto7.com.pl/kata/e-702.htm Polecam - naprawde
przdatnechoc niewątpliwie mozna zrobic cós podobnego z reklamówki z tesco
Ja jednak nigdy nie byłem minimalistą-- jak brać misia to na pełną stawkę
![]()
Zdyboo - te robaczki to chyba siedza w mechanizmach Nikona bo ja tez mialem - dokladnie w F80 - lazil sobie po matowce beszczelnie a ja nie moglem nic zrobic.
Znikl rownie szybko jak sie pokazal
sprocket, nie mogles wyjac matowki?
old punks never die
http://www.lightstalkers.org/krystian_maj
leica M6, lomo, polaroid100, mamiya, field 5x7, cambo 4x5", schneider, yashica 35electro, D2H
No i wyjasnila sie tajemnica "cichych silniczkow" do obiektywow. Siedza tam takie male robaczki i machaja lapkami. A te ktore wy widzieliscie to pewnie buntownicy - na strajk sie udaly.
A swistak siedzi...
pozdrawiam
D50; T 12-24; T 28-75; S 70-300 APO; SB-600; MF 550prob + 486rc2
znaczy się nikon to jedyny aparat z życiem wewnętrznym ?!)))))
50tka, sb600, 18-200 + zwykle brak pomysłu, czasu i umiejętności ;o)
Zamieszczone przez mike00
swietne)))))
Pozdrawiam.
mike00, jak oni je wytresowali, tylko Japońce tak "umią"![]()
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
Skontaktuj się z nami