Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Norwegia - Senja

Heh, widze ze Norwegii sie troche pojawilo ostatnio, szczegolnie za sprawa MikeP (gratuluje wyjazdu i swietnych zdjec!). Ja niestety pojawilem sie tam w charakterze nieco mniej turystycznym i nie moglem sobie pozwolic na zbyt obfite focenie tego przepieknego naturalnego przybytku. Mimo wszystko, troche sie udalo pozwiedzac Poniekad w ramach kontynuacji mojego poprzedniego norweskiego watku, tym razem przedstawiam Wam Senje. Jest to przepiekna wyspa na polnocy, o ile dobrze pamietam druga co do wielkosci w Norwegii.

1. Pogoda moze nie byla najlepsza, ale powalczyc trzeba bylo

2.

3. Kilka godzin pozniej sie 'troche' przejasnilo

no i bonusik:

4. Moj Kwadrat. Przejechal razem z nasza ekipa ponad 11 tysiecy km (z czego ostatnie 4 000 bez tlumika), bedac obok srodka transportu rowniez domem. Spedzilem w nim kazda z nocy tego dwumiesiecznego wyjazdu

cdn.
    pozdrawiam
    Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Rozmowny Awatar mariusz_777
    Miasto
    Sosnowiec / Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Dla mnie 3 bajeczna pozazdrościć można wyjazdu widziałem powszedni wątek i tez był super
    Czekam na więcej
    Pozdrawiam
    Nikon D40

Domyślnie

Bardzo dobre zdjęcia i do tego super furka na ostatnim

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

"trochę się przejaśniło" heh, toż to kryształ! Piękne ząbki, z niecierpliwością na ciąg dalszy czekam, zapowiada sie ładnie.

Domyślnie

"Pogoda moze nie byla najlepsza"
    Ta pogoda dała Ci świetne warunki do zrobienia jedynki - świetne zdjęcie !

Pozdrawiam.

Domyślnie

dobre ,dobre -trójeczka swietna

Domyślnie

trojka z duzym plusem!
    Pozdrawiam A.

Domyślnie

Swietne zdjecia, lubie taki klimat
    A przy okazji-jak oceniasz w ogole okolice Tromso, czy poza ta wyspa jest tam duzo ciekawych miejsc?
    60D+ 10-200 f3.5 IS USM|Travelphoto
    Semper in altum

Domyślnie

Fajne zdjęcia, oddają klimat tamtych miejsc ale na trójce mam niedosyt zdecydowanie za ciasno , brak mi całego odbicia i ogólnie za wąsko. Ale domyślam się że szykujesz jeszcze bonusy więc będę obserwował pilnie wątek
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

za robrenem- za ciasna jest ta 2. mi za to bardzo podoba się dwójka, kadr trochę jak z filmów przyrodniczych na BBC

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów