Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: pierwsza próba

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Rycerz
    Gość

Domyślnie

a mi się podoba że z drugiej strony jest taka pustka bo to kontrastowo tak...i klimat sie właśnie jakiegoś wyalienowania stworzył...a gdybys ucięła zdjęcie i dała samą postac to już nie będzie to...przyłóżcie sobie kartkę na pół ekranu to zrozumiecie...to jest takie zdjęcie zrobione na starym negatywie

Domyślnie

to nie krytyka - to anegdotka i nic więcej, często mi ją przytaczają, 95% osób używa kompakty na których wszystko jest ostre, i po użyciu długiego szkła z f2,8, zwracają mi uwagę, że wszystko oprócz pierwszego planu jest nie ostre bo w ich aparatach tak jest, a co do zdjęcia się wypowiedziałem - jedyny dla mnie mankament to albo za dużo po prawej lub za mało po lewej - ale to moje odczucia
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

To ja pewnie zupełnie nie mam wyobraźni, duszy artysty, ani wogóle coś jest ze mną nie wporządku bo dla mnie to zdjęcie jest poprostu tragiczne i nie widzę w nim żadnej cechy pozytywnej fotografii a aktu to już wogóle. Przykro mi ale tak to widzę.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pershing Zobacz posta
    To ja pewnie zupełnie nie mam wyobraźni, duszy artysty, ani wogóle coś jest ze mną nie wporządku
    Jak to mówią, shit happens

A tak na serio, to nic w tym złego, każdy inaczej postrzega świat...
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów