kurczę, właśnie też sie zastanawiałam do którego wpakować działu, a że "dałam ciała" :P to padło na akt...w razie czego któryś uprzejmy moderator moze przenieść tam, gdzie mu pasuje.
Szukaj
kurczę, właśnie też sie zastanawiałam do którego wpakować działu, a że "dałam ciała" :P to padło na akt...w razie czego któryś uprzejmy moderator moze przenieść tam, gdzie mu pasuje.
Nikon D40 + AF-S Nikkor 18-70 mm | SB-400
Ja nie wiem, czy to jest akt, ale to dobre jest, bo wymowne. Chętnie zobaczyłbym jako część serii.
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
tak, myślałam o serii a teraz czuję się zmotywowanadzięki raz jeszcze.
Powiem tak: dziwne i daje do myślenia i to już jest na plus, takie mroczne i inne.
Nie jestem na 100% przekonany co do koncepcji, ale każde dzieło, które nie pozostaje obojętne, warte jest uznania...
Jacek, pozdrawiam!
D700+To16-28/2.8+T28-75/2.8+N80-200/2.8DED+N50/1.8+SB800
dla mnie za dużo prawej części, nieostrość świetna. Generalnie super. Czekam na kolejne. Nie wiem czemu większość domaga się ostrości - wg mnie nieostrość jest świetnym środkiem wyrazu i tu mi odpowiada.
a mi się podoba że z drugiej strony jest taka pustka bo to kontrastowo tak...i klimat sie właśnie jakiegoś wyalienowania stworzył...a gdybys ucięła zdjęcie i dała samą postac to już nie będzie to...przyłóżcie sobie kartkę na pół ekranu to zrozumiecie...to jest takie zdjęcie zrobione na starym negatywie![]()
no wlaśnie, mam zamiłowanie do nieostrości, szarości, szumów i dziwnych cięć i dlatego zawsze obawiam się że ktoś mnie posądzi o przerost formy nad treściąale cieszę się niezmiernie że się podoba (chociaż trochę), a to część czegoś w rodzaju projektu więc może jeszcze kiedyś dam coś więcej.
Na przerost formy nad treścią zawsze trzeba uważać, ale tutaj go chyba nie ma...
Jacek, pozdrawiam!
D700+To16-28/2.8+T28-75/2.8+N80-200/2.8DED+N50/1.8+SB800
Skontaktuj się z nami