Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Jakubows Zobacz posta
    Szukaj na stronie .com . Powinni mieć

pzdr
    Powinni mieć po angielsku Tylko jak taką drukarkę podłączyć...(centronics)

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekmarysienka Zobacz posta
    Nie pakuj się w Vistę
    ...a najlepiej to se 98 wgraj- ten to smigac bedzie!
    tez mi doradzano aby o viscie(ultimate) zapomniec- ale ja zapomnialem o xp(pro).
    Z6III_10_10-Fisheye_14-30_15-Shift_24-120_26_28-75_45_50_105_100-400_180-600_TC2.0_DJI

Domyślnie

pacuje na laptopie zvist 64 bit i4 gbram cor duo, i chdzi to lepiej niz na quad 4 gb ramu i dyski w raidzie sprzetowym,wbrew pozora nie mam wiekszych problemow asystem jest wydajny i w PS sie lepiej robi na visc 64

niestety nie gram nie uzywam dzinych softow wiec mnie tam wszystko dziala , jak skonczy sie sezon zakupilem vist 64 bit na moj glowny komp
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

a najlepiej to 95, ten to będzie zapierdzielał... tylko po co?
    zauważyłem, że wielkie jęki na Vistę są w 99% od użytkowników, którzy albo usłyszeli, że coś nie tak i powtarzają dalej, albo bawili się tym systemem przez bardzo krótki okres.
    Na pewno na starych rupciach sprzed kilku lat lepszy wydajnościowo będzie xp ale kto ma dziś takie komputery??
    Z Vistą a XP jest ta różnica, że xp jest szybki tylko na początku, potem się zamula coraz bardziej. Vista w miarę czasu przyspiesza i widzę to doskonale u siebie.
    Reasumując - bierz śmiało na Viście, przy takim sprzęcie nie jesteś w stanie zobaczyć jakiejkolwiek różnicy w wydajności.
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Do Visty X64 trzeba 4 GB RAM i jest OK ... przy 2 GB RAM po wyłączeniu pliku wymiany często brakowało pamięci - nawet w firefox wystarczyło otworzyć kilka-kilkanaście zdjęć w wysokiej rozdzielczości (kilka tys x kilka tys pikseli) i były problemy na 2 GB.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lachoo Zobacz posta
    Vista - nadaje się do nowego sprzętu. Jeśli składasz nowy komputer (Core2Duo etc.), Vista spokojnie sobie poradzi i nie odczujesz różnicy w porównaniu z XP.
    a mi zdecydowanie odradzano Viste i wręcz nakazano zostac przy XP (Core2Quad, 4Gb RAM) - nie mam porównania bo z Vista nie miałem do czynienia, ale wiele osób potwierdzało że XP śmiga o niebo lepiej. Nawet na forum

Domyślnie

a widzi Wam te 4GB Ramu?
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    a mi zdecydowanie odradzano Viste i wręcz nakazano zostac przy XP (Core2Quad, 4Gb RAM) - nie mam porównania bo z Vista nie miałem do czynienia, ale wiele osób potwierdzało że XP śmiga o niebo lepiej. Nawet na forum
    No to "fajnie" Ci nakazano. Nie wykorzystasz całej pamięci i pełnej wydajności (gdybyś miał np. program graficzny w wersji X64).

ps. przez słowo "Vista" mam na myśli tylko i wyłącznie wersje X64 ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoMichal Zobacz posta
    a widzi Wam te 4GB Ramu?
    Nawet jeśli jakimś cudem pokazuje 4GB (była jakaś łatka ale nie wiem czy nie do Viśty 32) ... to i tak nawet za Chiny Ludowe nie wykorzysta takiej przestrzeni.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kyle Zobacz posta
    Nawet jeśli jakimś cudem pokazuje 4GB (była jakaś łatka ale nie wiem czy nie do Viśty 32) ... to i tak nawet za Chiny Ludowe nie wykorzysta takiej przestrzeni.
    właśnie o tym mówię...
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów