Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie Raz na wodzie, raz pod wodą

Witam.
    Może dla odmiany trochę (delikatnie, dwa zdjęcia) na temat sportów wodnych.
    1. Raz na wodzie ...

2. Raz pod wodą ...
    Pozdrawiam.
    Rafał

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopomorskie

Domyślnie

Wybacz stary ale ja nie widze tu nic ciekawego. Sam nie jestem mistrzem obiektywu i dostaje w skóre za swoje "osiągnięcia" więc może się nie znam. Każdy autor ma serdeczny stosunek do swoich zdjęć i przecież nie wszystkim muszą sie podobać. Jedynkę można potraktowac jako wprawkę w obsludze aparatu ale czy faktycznie jest sie czym chwalić? W dwójce jakby coś wystawało czyli ręka, głowa itd to było by lepiej. No ale za to ładny kolor. Moje zdanie jest tylko moim zdaniem i przecież nik nie musi sie z tym zgadzać. Pozdrawiam.

Oszczędny w słowach Awatar Captain Borrow
    Miasto
    Dom

Domyślnie

Jeśli chodzi o 1 to spoko pomysł fajny (ile kl/s?) tylko po 1 czemu ostatnie 3 postacie mają krycie 50%? Jakoś dziwny efekt, po drugie szkoda, że tyłem ale wiem jak trudno czasami złapać ridera na zawietrznej. (btw. mam taką samą deske tylko inny kolor :>)

Domyślnie

ad.1 6kl/sek. Co do krycia nie wiem, przeanalizuję ustawienia aparatu, uczę sie go od 3 miesięcy. Jak tylko wymyślę, napiszę.
    ad.2 Jak złapałem ostrość to wystawały jeszcze ręce po łokcie, ale jak widać był szybszy niż mój ruch palcem. Zgadzam się z JulesX, pewnie jestem zbyt zaciekawiony tym sportem
    Pozdrawiam.
    Rafał

Uprawnienia umieszczania postów