Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: K.

jaari
    Gość

Domyślnie K.

1.

Domyślnie

Foto super. Kaska tez fajnie wyszla. ja bym widzial inny kadr tylko(moze kwadrat) reszta elegancko

Domyślnie

Dokladnie, za duzo przestrzeni z lewej, kwadrat az sie prosi. Swietna stylizacja. Ladne swiatlo, choc moze ciut za jasno jak dla mnie
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Stylizacja super! Ale te siwe włosy mi nie teges.....

Domyślnie

dziurki w uchu nie. jak juz tyle walczyles w PS trzeba bylo o to zadbac. Poza tym wlosy sa okropne. Polaczenie porcelanowej cery, kwiatka i takich siwych drutow pasuje jak piesc do oka.

Domyślnie

a ja mam wrazenie ze bez tych siwych drutow to zdjecie intrygowaloby znacznie mniej no ale to jak zwykle kwestia nie tego co jest ladne, tylko co sie komu podoba wg mnie stylizacja to rzecz dosyc subiektywna, przez co zawsze bedzie miala zwolennikow i przeciwnikow. tym bardziej jesli jest kontrowersyjna, tak jak w tym przypadku.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

jaari
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    dziurki w uchu nie. jak juz tyle walczyles w PS trzeba bylo o to zadbac. Poza tym wlosy sa okropne. Polaczenie porcelanowej cery, kwiatka i takich siwych drutow pasuje jak piesc do oka.
    W PSie nie walczyłem zbyt długo... A stylizacja...? Nie jest mojego autorstwa, lecz wizażystki - dziewczyna brała udział w jakimś konkursie. Co do tego, czy jedno pasuje do drugiego - myślę, że to sprawa indywidualnego odbioru. Dzięki za wszystkie opinie

jaari
    Gość

Domyślnie

[quote=legionize;890901]Foto super. Kaska tez fajnie wyszla. ja bym widzial inny kadr tylko(moze kwadrat) reszta elegancko.

Dzięki za opinię.

Domyślnie

mi się ta przestrzeń z lewej strony podoba

Uprawnienia umieszczania postów