Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: D300 czy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paradox Zobacz posta
    To ja Ci pomogę jak umiem i mogę: na biednych je wydaj . Albo na żonę/kochankę/połowicę.
    Będzie pożytek z tego . Albo publiczny ( w pierwszym wypadku) , albo prywatny ( w drugim).
    Właściwie nie widzę logicznego uzasadnienia stawiania takiego pytania na forum publicznym.
    Nie żebym starał się być złośliwy. Po prostu moim zdaniem złe pytanie zadajesz.
    Jak masz pieniądze kup i jedno i drugie . Jak nie masz- nie kupuj niczego.
    Zrób to, co Ci sprawi większą frajdę.
    Nikt nie zdecyduje za Ciebie . Bo tak naprawdę stoisz przed dylematem na co wydać pieniądze.
    A żeby zakup był logicznie uzasadniony powinieneś wiedzieć co tak naprawdę jest Ci potrzebne.
    Skoro nie wiesz, to pewnie niczego nie potrzebujesz
    Zastanów się dobrze co da Ci każdy z tych hipotetycznych zakupów . Czy w ogóle coś ci da. Czy lepszy aparat cokolwiek zmieni.
    Czy ten który masz ma wady . I czy tych zwad pozbawiony jest ten, który chcesz kupić.
    Ni daj się specom od marketingu .
    Podobnie z obiektywem.Gdy naprawdę stanie się potrzebny , wtedy nie będziesz już miał wątpliwości .
    Co najwyżej w kwestii konkretnego modelu i ceny .
    I takich dylematów ewentualnie Ci życzę
    Kolega tu ma absolutna rację... Nie ma wyboru body czy szkło... Kupisz body, to wiedz, ze tostudnia bez dna. Samym body zdjęcia nie zrobisz. Nie ma wyboru. To i to... To jest wybór. Bo to tak jak bys kupił dobry terenowy samochód z napedem na 4 koła a jeździł na najgorszych oponach i dziwił sie, ze nie idzie po sliskiej glinie, tak jak powinien...

pozdrawiam.
    Nikon D80 + śmieci, I jeszcze D300 teraz mam.

Domyślnie

Zawsze można kupić używane szkło plus D300 na raty na dowód, np. 30x 0% = po ok 160zł miesięcznie tylko.
    Jest wtedy silniejsza motywacja rzucić kochanki, picie i palenie - czyli w bonusie samo zdrowie dostaniemy.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów