Nie wiedziałem gdzie to wrzucić, nie było robione na polu tylko w domu. Dlaczego sepią bo zapomniana i ponoć passe![]()
Komentarze i uwagi mile widziane
Pozdrawiam
Szukaj
Nie wiedziałem gdzie to wrzucić, nie było robione na polu tylko w domu. Dlaczego sepią bo zapomniana i ponoć passe![]()
Komentarze i uwagi mile widziane
Pozdrawiam
Nikon D40
proponuje wywalic to zdjecie i wstawic nowe - ostre
FX|N24-70|S50 1.4|Sami14|SB-900|SB-800
flickr
Oki dzięki za komentarze z ta ostrością nie bardzo mogłem sobie poradzić w sepii i jeszcze długi czas był ustawiony jak dobrze pamiętam może, dlatego troszkę nie tak to wyszło.
To taki eksperyment miał być….
Pozdrawiam
Nikon D40
w sepii nie mogłeś sobie poradzic z ostrosią? no prosze cie... w wypadku długich czasów ustawiamy aparat na statywie albo korzystamy z dobrodzijstw techniki np. vr, albo jaśniejsze szkło, albo nie wklejać nieostrych zdjęć i tłumaczyć ze to eksperyment, dla mnei słabe zdjęcie - do kosza
Oki masz racje nie będę się tłumaczył głupio wyszło faktycznie
Korzystałem ze statywu i jak próbowałem się bawić ostrością to do d… wychodziło a o eksperymencie mówiłem pod względem samego kadru ale widzę głupi pomysł musze szukać czegoś innego, ale przynajmniej obiektywna krytykę mam dzięki wszystkim za to…![]()
Pozdrawiam
Nikon D40
generalnie kadr nie jest zły, sam mam podobnyGO jest spoko, a kłosy to dość fajny temat... no i może bardziej skontrastować
Może to będzie lepsze z tego samego dnia z tym, że bardziej to takie poplątane i jakoś mniej mi się podobało mam nadzieje ze ostre jest, troszkę raczkuje jeszcze, jeśli chodzi o tą dziedzinę.
Pozdrawiam
Nikon D40
Skontaktuj się z nami