może gdzieś przeoczyłem, ale czy dla fanów kolei mógłbyś określić geograficznie tą miejscówkę? takich mostów są tysiące, ale tak dla ścisłości... w dziale architektura podawanie namiarów powinno być obowiązkowe, nieprawdaż?
Szukaj
może gdzieś przeoczyłem, ale czy dla fanów kolei mógłbyś określić geograficznie tą miejscówkę? takich mostów są tysiące, ale tak dla ścisłości... w dziale architektura podawanie namiarów powinno być obowiązkowe, nieprawdaż?
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Ja rowniez bylbymz za dwojka... poza tym ciagnacy jest przez cala dlugosc kadru sprawia zdecydowanie ciekawsze,
jakby to nazwac dynamiczniejsze ale nie w sensie ruchu na zdjeciu, ale takiego jakby niedopowiedzenia.
Bo w momencie gdy na zdjeciu widze koncowke pociagu i most to nie moge sie podswiadomie zdecydowac na czym chce sie skupic ogladajac fotke, most czy pociag.
Pociag bez poczatku i konca wtapia sie jakby w cala kompozycje ujecia.
Z Tym pociągiem to naprawdę przypadek - zobaczyłem, jedzie - aparat był akurat na statywie, szybko odczepiłem, ustawiłem ... a pociąg już prawie odjechał...
Co do miejsca zrobienia zdjęcia oczywiście podaje namiary - Wieruszów (Położenie 51° 18' N 18° 09' E) - moje rodzinne miasto - jest też tam ciekawy dworzec PKP tu
Wszystkich fanów serdecznie zapraszam (od dawna mam problem z tym żeby wybrać się na jakiś fajny plener zdjęciowy z kimś kto by mnie rozumiał, kto tez interesuje się fotografią, od kogoś mógł bym coś się nauczyć i po prostu porozmawiać o fotografii) A więc jak ktoś by się zdecydował proszę o kontakt PMNa moim terenie nie ma żadnej grupy (chyba że ktoś mieszka niedaleko mnie to też proszę o kontakt )
Moja galeria www.mandecki-media.pl
Skontaktuj się z nami