Cytat Zamieszczone przez Adam Trzcionka Zobacz posta
ty jesteś modem???

wydawało mi się, że rola moda - prócz normalnego udziału w forumowym zyciu, to łagodzenie spięć, dyskretne tonowanie dyskusji. ty je zaogniasz, prowokujesz, rozdrapujesz dawno zabliźnione kontrowersyjne tematy z zupełnie innych wątków.

- nie ja pisałem o dwóch klasach różnicy. przeczytaj kto o tym pisał. prowokujesz, wkładasz mi w usta nie moje słowa, zaczepiasz mnie, ale tym razem nie dam się sprowokować.
- nigdy i nigdzie nie napisałem, że pokaże jakiekolwiek sample. zacytuj, bo inaczej znowu wciskasz mi w usta nie moje słowa i prowokujesz.
- moje gadanie jest warte tyle, że wiem o czym mówię. ty ciut mniej. ale jak widzę w stopce masz teraz masę czasu, masz marzenia no i niemało agresji.

przeczytaj co napisałem, wróć do wątku o 5d i d3, potem zdobądź sie na minute refleksji, sprawdź definicję flejmu i trolowania i przemyśl co robisz, bo to jest wątek o 5d2 i ja w przeciwieństwie do ciebie tryzmam sie tematu, nie ciebie, jak ty mnie.

zaprawde, zaprawde powiadam ci - modzie Erie, nie idź tą drogą!
zaprawdę zaprawdę powiadam Ci drogi Adamie, że upomniałem Cię za atak na akustyka (jako mod mogłem Ci dać warna, ale wówczas to pewnie by się skończyło kolejną pieśnią o uciskanych, a dalsza dyskusja była wynikiem Twojej odpowiedzi

co do stopki to się bardzo mylisz - czasu mam stosunkowo mało, mimo iż jestem na przymusowym urlopie, tak więc proszę nie oceniaj czegoś o czym nie wiesz NIC

akurat na temat obróbki obrazu, jego powstawania i przetwarzania przez oprogramowanie aparatu/ innych urządzeń sądzę, że trozkę wiem (i to podejrzewam że dużo więcej od Ciebie, ale licytować się nie będę), więc docinki w stylu "wiem o czym mówię. ty ciut mniej" możesz sobie darować

ach... byłbym zapomniał - przecież jak się jest modem to już nie można wogóle mieć własnego zdania, bo mod jest tylko od sprzątania