Close

Pokaż wyniki od 831 do 840 z 950

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ikonay Zobacz posta
    c4mel po pierwsze to obrażasz, mnie - w Twoich wypowiedziach daje się odczuć pogardliwy stosunek do mojej osoby jako do człowieka z jakąś "dziad-agecją" z zadupia Polski, która nie nadaje się do niczego więcej jak tylko do mycia podłóg i kopania kartofli..., ale chcę żebyś wiedział że staramy się być jak najlepsi i nawet czasem nam to wychodzi i wygrywamy przetargi ze wsią Warszawa i nie tylko...
    Błędnie odniosłeś takie wrażenie. Nigdzie dotąd nie napisałeś, że pracujesz w agencji dlatego powyższe jest dla mnie tym bardziej niezrozumiałe. Przeciwnie, odnosiłem wrażenie i pisałem o tym, że piszesz jako amator przynajmniej w kwestii video rejestracji. Twój upór w pewnych kwestiach był dla mnie niezrozumiały i tak już pozostanie. Jeśli moje posty Cię dotknęły, to wybacz lecz baba jesteś z osobliwą nadwrażliwością, bo niedostrzegam w nich niczego, co mogłoby Cię dotknąć. Fragmenty o agencjach, inwestycjach itd odniosłeś bardzo personalnie czego chyba robić nie powinieneś. Jeśli już tak uczyniłeś, to musisz zrozumieć, że każdy ma prawo do oceny pewnych zjawisk. Inwektywy nie padły, a fakt, że poczułeś się wieśniaczo jest wyłącznie Twoim problemem. Rozumiem teraz dlaczego tak emocjonalnie podszedłeś do tematu. Żyjesz z kręcenia video, a tu Ci ktoś pisze, że nazywanie sprzętu, którym zamierzasz zarabiać profesjonalnym jest śmieszne i niezasadne. Uffff. Przynajmniej Kolekcjoner podziela mój pogląd w kwestii klasyfikacji 5D MkII jako kamery

PS. Bardzo cenię sobie fakt, że staracie się być jak najlepsi.

PS2. Podkreślę jeszcze raz. Źle zinterpretowałeś moje wypowiedzi i niepotrzebnie odniosłeś je do swojej osoby. Było, to nieuprawnione.

Bez odbioru
    Ostatnio edytowane przez c4mel ; 21-10-2008 o 16:26
    cze.c4mel.project

Uprawnienia umieszczania postów