Robin już się zapisał na dwa (drugi musi mieć na zapas).![]()
Szukaj
Robin już się zapisał na dwa (drugi musi mieć na zapas).![]()
Jacek
cze.c4mel.project
Panowie - naprawdę bardzo proszę o zakończenie wycieczek osobistych.
Kolego c4mel - o szczegółach anatomicznych możesz sobie na tym forum w najlepszym wypadku pogadać w dziale "akt".
nie, jak dotąd szybko kupowałem sprzęt i jeszcze nigdy nie żałowałem. Jednocześnie nie mogę sobie pozwolić na czekanie, bo mnie US rabuje więc potrzebuję kosztów. Najwyżej sprzedam, za dużo nie stracę![]()
Pożyjemy zobaczymy.
Używam sprzętu bez duszy. Duszę mam ja.
www.jakubszyma.pl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . www.szyma.com
Fatman - Dzięki, właśnie o takie porównanie mi chodzi. Ja już mogę podsumować:
Rozmawia D700 i 5DMKII -
- Ty wiesz co, jak mi się ostatnio do wizjera taki trol przyczepił to z tego stresu zrobiłem wszystkie kolory blade jak to coś za mną - mówi D700
- Ech stary wiem o czym mówisz - odpowiada 5DMKII - ja ostatnio takiego trola miałem za sobą, że ze strachu 50% zdjęć nie jest ostrych
Wszystkim użyszkodnikom ich aparatów dobrego światła życzę![]()
Ostatnio edytowane przez Tr0n ; 02-10-2008 o 19:07
pozdrawiam Sebastian
Ostatni raz proszę o zaprzestanie wymiany złośliwości i ograniczenie się wyłącznie do merytorycznych wypowiedzi.
Cieszę się, że Kubaman będzie mieć MK II. Bardzo jestem ciekaw, co kumaty user powie o obrazku z RAW, bo MK II - póki co - mnie interesuje. W okolicach wakacji będę próbować przeskoku na FF. Może się udaO ile MK II będzie obrazować jak się spodziewam - zasadzę się na niego. Jeśli nie - to wtedy będzie zgryz.
Przemiętoliłem też kilka RAWów z 1Ds MK III i jakość na niskich ISO powala. Na wysokich również, choć wymaga nieco pracy z odszumianiem i po resamplu w dół jest miód. Jeśli faktycznie 5D MK II będzie obrazować podobnie (a podobno nawet nieco lepiej - wg Juza), to będzie to, co chciałbym mieć. Starczy mi znowu na kilka lat. Nie stać mnie na ciągłe zmiany, więc chciałbym polubić nowy korpus na dłużej.
Pusta torba team
BLOG
miklo, obiecuję coś skrobnąć.
jeśli tylko ten termin dostawy wypali to już może w przyszły weekend.
Jak Adam udostępni szkła, to będzie przyzwoity zestaw do testów.
Używam sprzętu bez duszy. Duszę mam ja.
www.jakubszyma.pl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . www.szyma.com
O. I Adam pewnie też coś skrobnie. To ekstra chłopakiMój 20D jeszcze nie skrzypi, ale czuć już, że chce powoli zacząć odpoczywać
Jakby co, to mogę pracować nad Adamem, żeby szkieł pożyczyłChociaż pewnie sam będzie ciekaw jak cholera
![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez miklo ; 02-10-2008 o 20:40
Pusta torba team
BLOG
Skontaktuj się z nami