Close

Strona 33 z 95 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 950
    swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    32 strony głównie (90%) pieprzenia o sprzęcie, którego nikt nie miał w ręku...
    drzewiej w dziale Polityka nawet tak nie było, bo i pieprzyli ale nie o tym czego nie ma jeszcze
    Cytat Zamieszczone przez Nemeth
    a póki co puste gadanie z którego nic nie wynika.
    Jak to mawiał dzielny wojak Szwejk:
    "Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    No dziwne na 102. Mają chooopy długo oczekiwany aparat w porządnym wydaniu. AF kalibrowany, pewnie też skuteczniejszy i celniejszy to o co ten rwetes robią do ślubów pewnie sprzęt marzeń, a do reporterki ulicznej lub pustynnej to chyba też inne konstrukcje są. Słyszałem, że D700 się nadaje
    Taak. Paranoja czystych lotów...
    Zapowiada się naprawdę doskonała puszka ze świetnym obrazowaniem. Do tego dołożono to , na co czekano - szybszy AF (a jeśli będzie lepiej niż w 40/50D to będzie doskonale), lepszy lcd, kalibracje AF, uszczelnienia i wiele innych. Mimo to zewsząd jęki i narzekania...
    Do reporterki ulicznej też mimo uszczelek, szybkiego AF się kompletnie nie nadaje bo dziś 4kl/s to ślimaki się fotografuje... jak to któryś z przedmówców napisał , że "5kl/s wystarczyłoby z nawiązką, ale 4 już jest bee" - no to gdyby były 4.5 byłoby idelanie... cóż , zawsze znajdzie się powód do jęków
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 18-09-2008 o 22:45
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekm Zobacz posta
    Mam wrażenie, że ten problem został już rozwiązany.
    w sensie?
    podpis nieczytelny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    też mie dziwi ta psychoza na CB 5d z jego AFem jakoś robili zdjęcia i nie marudzili, a teraz panie koniec świata
    Bo to nie mial byc aparat do robienia zdjec, tylko do zdeklasowania zolto-czarnej konkurencji, z D3 wlacznie.
    Nikon F-501, Canon 30D

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Ja wiem kiedy nastapi koniec tego onanistycznego pierdzenia... jak wyczerpie sie prad i nikt nie bedzie mogl odpalic grata zeby 'podziwiac' isomilion w powiekszeniu 1600%

Ludzie powinni Bogu dziekowac za ostatnie 1,5 roku na rynku DSLR, a tu tylko coraz wiekszy placz i zgrzytanie zebami...

Ale wracajac do tematu pucha ma sie pojawic pod koniec listopada w sklepach [wg Canon USA], do tego czasu wstrzymalbym sie z opiniami na temat szumu, jak wypada w porownaniu z d700, itp.
    Ostatnio edytowane przez shaolin ; 18-09-2008 o 23:05

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Valwit Zobacz posta
    w sensie?
    Z wątku o D700:

Cytat Zamieszczone przez marekm Zobacz posta
    Na stronie 22 jest mowa o braku możliwości podłączenia D700 jako USB-Mass-Storage. Nie miałem siły czytać kolejnych dwudziestu stron, aby sprawdzić czy znaleziono rozwiązanie.

Na wszelki wypadek powtórzę za kolesiem z forum Nikon Cafe - na kompach z XP należy wgrać sterownik "PTPUSB.INF" i będzie OK.

Nie mam D700, więc nie mogę tego sprawdzić osobiście. Jeśli to BS, niech mody wyrzucą.
    Nie wyrzucili, więc rozumiem, że to działa.
    X-T10, XF35, XF18-55, MK320

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    ...Ludzie powinni Bogu dziekowac za ostatnie 1,5 roku na rynku DSLR, a tu tylko coraz wiekszy placz i zgrzytanie zebami...
    Oczywiste. Tu za grosze mam obrazowanie jak z 1DS3. Jeszcze niedawno za cenę 5D II kupowałem D70 z kitem
    Na to czekałem. To body jest rewolucją i jakimś tam przełomem. Zubożona funkcjonalne 1DS3 dla amatorów jak ja nie posiadających obiektywów AF
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

sv
    Gość

Domyślnie

Wini: czyli nie masz problemu z AFem w 5d mk II?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wini Zobacz posta
    dla amatorów jak ja nie posiadających obiektywów AF
    "Kiepski AF? Po co AF." - to samo powiedziałem sobie kupując 5D I.

Domyślnie

Nóż się w kieszeni otwiera jak się to czyta. Chciałem odpowiedzieć na parę postów, ale odpuściłem, bo chyba by się niektórzy poobrażali.
    Zejdźcie na ziemię. Proszę. Realia, nie marketing.
    Chyba za pisanie bzdur będą rozdawał żółte kartki. Opanujcie się i piszcie o rzeczach istotnych i z sensem.
    Za "wojowniczą" analizę szumu na ISO 25.600 z przypadkowych sampli dam czerwoną kartkę.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Strona 33 z 95 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów