Szukaj
Ostatnio edytowane przez Kaleid ; 18-09-2008 o 20:47
Wszystko to racja. Tak naprawdę to jeszcze nie wiadomo. To co wiadomo że do krajobrazu 5D jest jedyną klasą w swoim rodzaju.
Z drugiej strony testy na bardzo wysokich ISO są jednak ważne. Mogę sobie łatwo wyobrazić aplikację takiego ISO - coraz powszechniejsza rezygnacja z lampy i coraz powszechniejsze używane światła zastanego. We wszelkich okazjach...
Ejjj...
Po pierwsze daj porozmawiać. Jak Cię razi ten wątek, to do niego nie zaglądaj. Przypomnę Ci, że to wątek o 5D MkII. Stricte sprzętowy.
Po drugie nie zauważyłem, by ktoś na siłę w tym wątku czymkolwiek się przerzucał, obrzucał czy udowadniał, że jego lepsze.
Po trzecie, to dyskusja jest całkiem przyjemna. Paradoksalnie przyjemniejsza niż na CB
Po czwarte już niefajnie się robi od tych zdroworozsądkowych postów. Może my nie lubimy robić zdjęć?
Po piąte udowadnianie, że jest się innym może być uznane za formę dowartościowania własnej osobyNa równi z udowadnianiem, że moje jest lepsze
Nie gniewaj się proszę. Musiałem
Przynajmniej w przypadku D700 zdjęcie ewidentnie jest nieostre.
Bezsprzecznie.
Ostatnio edytowane przez c4mel ; 18-09-2008 o 21:02
cze.c4mel.project
Jak ci tester pisze konkretnie co i jak przez dłuższy czas, a później sam się dziwi, ze jednak marketing upierdzielił idealną puszkę, to szlag trafia. I jest to zupełnie obok przydatności nowego aparatu do fotografii.
Używam sprzętu bez duszy. Duszę mam ja.
www.jakubszyma.pl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . www.szyma.com
No dziwne na 102. Mają chooopy długo oczekiwany aparat w porządnym wydaniu. AF kalibrowany, pewnie też skuteczniejszy i celniejszy to o co ten rwetes robiądo ślubów pewnie sprzęt marzeń, a do reporterki ulicznej lub pustynnej to chyba też inne konstrukcje są. Słyszałem, że D700 się nadaje
![]()
32 strony głównie (90%) pieprzenia o sprzęcie, którego nikt nie miał w ręku...
drzewiej w dziale Polityka nawet tak nie było, bo i pieprzyli ale nie o tym czego nie ma jeszcze
Skontaktuj się z nami