Close

Strona 25 z 95 PierwszyPierwszy ... 1523242526273575 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 950

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekm Zobacz posta
    OK, ale dlaczego nie wynajmą sobie kogoś, co ten talent ma i dobre zdjęcie zrobi ?
    bo nie musza. tak jak moj piekarz za rogiem nie musi sie reklamowac bo wiadomo czego po nim oczekiwac. tutaj nikon moglby sobie to wziac do serca nie odstawiac popeliny w stylu kastrowania z usb mass storage, robienia life view ale tylko do f=8, nagrywania filmow ale 24 fps, kasowania d-ttl, slotu type I zamiast type II jak dotychczas, ccp 2 zamist updatnac ccp 1
    podpis nieczytelny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    a, tobie o marketing chodzi , źle zrozumiałem. Ale canon nie jest jakimś wyjątkiem. Przy premierach niektórych nikonów producenckie sampelki tez budziły moje zdziwienie. Ale rekordy (negatywne) bije Sony. Szczególni to co dają w drukowanych folderach. Połowa fot mnie odstręcza, zamiast zachęcać.
    Nie do końca. Nie chodzi mi o reklamę, o której piszą koledzy powyżej. Napisałem, nieco ironicznie, że dziwi mnie ponoszenie wielkich nakładów na wyprodukowanie dobrego aparatu, przy całkowitym ignorowaniu jakości zdjęć, które o cechach (walorach) tegoż aparatu mają świadczyć. Nie wiem czy tak jest w istocie, ale taki wniosek nasuwa się po lekturze tego wątku.
    X-T10, XF35, XF18-55, MK320

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Valwit Zobacz posta
    ....tutaj nikon moglby sobie to wziac do serca nie odstawiac popeliny w stylu kastrowania z usb mass storage...
    Mam wrażenie, że ten problem został już rozwiązany.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Ale o co chodzi z reklama? W Chinach Canona reklamuje Cheng Long [przez Was znany jako Jackie Chan] - to wystarczy

Domyślnie

dziwi mnie ponoszenie wielkich nakładów na wyprodukowanie dobrego aparatu, przy całkowitym ignorowaniu jakości zdjęć, które o cechach (walorach) tegoż aparatu mają świadczyć. Nie wiem czy tak jest w istocie, ale taki wniosek nasuwa się po lekturze tego wątku.
    Tak właśnie z Canonem jest. Zobacz sample z 1Ds MK III:
    http://web.canon.jp/imaging/eosd/eos...s/portrait.jpg.

Tragedia nie? To zobacz z dpreview:
    http://a.img-dpreview.com/gallery/ca...7h0260_acr.jpg

Jest różnica? A to ten sam sprzęt... Tak więc sample ze strony Canona zlewamy ciepłym moczem i czekamy na następne
    Pusta torba team
    BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miklo Zobacz posta
    A zapytaj ich. Skąd mamy wiedzieć? A dlaczego się nie reklamują? Widziałeś reklamy Canona gdzieś? Warszawskie tramwaje były w barwach Nikona. Sony i Nikon miały reklamy w TV. Itp itd. Widziałeś gdzieś reklamę aparatów Canona? Oni mają to chyba gdzieś. Ale sprzedaż jest jak należy. Więc w sumie po co się starać?
    A tu się nie zgodzę. A co z bilbordami i reklamami TV jednej z lustrzanek segmentu amatorskiego? (bodajże 400D albo 450D to było)
    D300s ; F100 ; T 17-50/2.8 ; N 28-70/3.5-4.5 ; N AF 50/1.8D ; N AF 85/1.8D ; N AF-S 70-300/4.5-5.6 VR ; SB-800
    www.piotrnosek.pl <-- zapraszam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miklo Zobacz posta
    ...Tak więc sample ze strony Canona zlewamy ciepłym moczem i czekamy na następne
    OK, ale dlaczego ? Po cholerę produkować cokolwiek, jeżeli nie potrafi się udowodnić, że to jest dobre ?

Domyślnie

OK, ale dlaczego ? Po cholerę produkować cokolwiek, jeżeli nie potrafi się udowodnić, że to jest dobre ?
    Poniewaz Canon od lat nie musi niczego udowadniac w dziedzinie obrazu...
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn Zobacz posta
    Poniewaz Canon od lat nie musi niczego udowadniac w dziedzinie obrazu...
    To po co zamieszcza sample ?

Domyślnie

To po co zamieszcza sample ?
    Bo tak wypada.
    Nikon F-501, Canon 30D

Strona 25 z 95 PierwszyPierwszy ... 1523242526273575 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów