Szukaj
na żywo jest jeszcze piękniejsza...
Niech tylko będzie ładna pogoda...
Pokażę Wam Ja w całości - uroda idzie w parze z figurą.
Ciężko się nie zakochać, ale jakoś daję radę.![]()
super naturalna uroda... i zdjecia tez naturalne![]()
Vooda, no przestań już. Chcesz wszystkich tutaj zamęczyć takimi zdjęciami ? Nie waż się publikować już nic więcej poza portretami, bo będziesz odpowiadał za zdrowie kolegów z forum ....
..
..
Świetne zdjęcia i modelka. Tylko jedna uwaga - czy przypadkiem nieco, ale to minimalnie nie ma za dużo czerwonego koloru, jeżeli chodzi o skórę ? Szczególnie w cieniach. Nie jest to jakaś uwaga - poprostu przyjrzyj się, bo czasami kontrastuje on z resztą (np. dekolt na 3/4 i plecy na dziwny kadr drugi).
podaba mi się... właśnie ta naturalność zachowana na fotkach
pozdrawim sedecznie
D90 + SY14/2,8UMC+ N18-55 + N35/1,8 + N50/1,8 + SY85/1,4AE + N70-300VR + SB-600 + grip alpha
http://www.photoblog.pl/paul27
Zbigniewie Drogi - całkiem możliwe - używam standardowego profilu kolorów w D300 - może stad takie czerwienie...
Dzięki za miłe słowa. Niebawem postaram się poprawić
Andrzej
dla mnie najlepszy jest "jeden dziwny kadr", jakby jeszcze było więcej ręki to już klasa!
1 też fajna, 2-ka odpada, 3-ka - takie trochę jak do paszportu, drugi "dziwny kadr" też daje radę!
Fear leeds to anger, anger leeds to hate, hate leeds to suffering...
Wszystkie zdjecia bomba !!
NIKON D40+AF-S NIKKOR 18-55 mm 1:3.5-5.6 GII ED + MARUMI CPL WPC 52mm SLIM, 4 x parasolki, 4 x statywy, 2 x żarówki błyskowe + światło ciągłe
Skontaktuj się z nami