Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Domyślnie Agnieszka plenerowo

Agnieszka z pleneru w Ostromecku. Mimo chłodu, wiecznego pośpiechu, wzajemnego przeszkadzania oraz co najważniejsze braku profesjonalizmu z naszej strony coś udało sie ustrzelić.
    Krytyka mile widziana. Zapraszam.

PS. Sorki za 900pix ale w takim formacie przygotowuje dla dziewczyn.

Domyślnie

No to po kolei:
    1. Nudna poza + garb (współczuje jej nerkom... przecież wiało jak diabli wtedy )
    2. Poza fajna, ale przecięcie głowy białym niebem nie jest fajne i kładzie to zdjęcie
    3. - jak pkt 1, bo to crop tego (lub zbliżenie); mina mówi "kończ waść, bo zębami szczękam"
    4. To jest b. fajne, najlepsze ze wszystkich
    5. OK, podoba mi się to, że w przeciwieństwie do zdjęcia emana, wykorzystałeś walizę jak należy (a nie stawiając ją po prostu na torach).

Sugeruję pogłębioną selekcję i wybieranie różnych ujęć w celu nie zanudzenia - tu pokazałeś praktycznie dwa (zdjęcie 4 i reszta, która jest jednym zdjęciopomysłem).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mariush Zobacz posta
    No to po kolei:
    1. Nudna poza + garb (współczuje jej nerkom... przecież wiało jak diabli wtedy )
    2. Poza fajna, ale przecięcie głowy białym niebem nie jest fajne i kładzie to zdjęcie
    3. - jak pkt 1, bo to crop tego (lub zbliżenie); mina mówi "kończ waść, bo zębami szczękam"
    4. To jest b. fajne, najlepsze ze wszystkich
    5. OK, podoba mi się to, że w przeciwieństwie do zdjęcia emana, wykorzystałeś walizę jak należy (a nie stawiając ją po prostu na torach).
    No i podziękował. Początki są trudne a to pierwsze kadry. Agnieszce przyjemnie nie było a my z braku czasu robiliśmy wszystko za szybko bez zwracania uwagi na szczegóły. Poza tym 6 osób i dwie modelki na 1,5 h to cholernie mało.

Cytat Zamieszczone przez mariush Zobacz posta
    Sugeruję pogłębioną selekcję i wybieranie różnych ujęć w celu nie zanudzenia - tu pokazałeś praktycznie dwa (zdjęcie 4 i reszta, która jest jednym zdjęciopomysłem).
    Ha! Doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Jak dam tylko 3 wybrane to niczego sie nie dowiem Ja tych fotek nie wstawiam żeby sie pochwalić dlatego do roboty. Krytykować

Wariacje na temat tego co sie podobało. Enjoy Ja osobiście wybrałbym 6

Domyślnie

Zdjęcia 4 i 6 podobają mi się. Myślę, że 4 jest jednak lepsza. Agnieszka jest bardziej rozluźniona.
    ...
    Uważam ze Agnieszka ma dobre predyspozycje do zawodu modelki.
    W bardzo nie sprzyjających warunkach starała się wyglądać świetnie i zwłaszcza jeśli chodzi o mimikę twarzy
    STRONA - BLOG - VIDEO D300s,D80,N50f1.8,T17-50f2.8,SB-800,Manfrotto 055Xprob.

Domyślnie

dla mnie 2 jest bdb, na 7 ma jakos dziwnie nogi powykrzywiane. tak czy siak modelka jest śliczna
    FX|N24-70|S50 1.4|Sami14|SB-900|SB-800
    flickr

Domyślnie

Piotr - fajne te twoje foty powychodziły nie komentuję bo się nie znam ale potwierdzam słowa Łukasz F. odnośnie 7 ki.
    Pozdrawiam
    Pozdrawiam Piotr Nikon z8 z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2

Domyślnie

dla mnie 4 jest extra , a o reszcie juz bylo pisane wiec nie bede dublowal

pozdrawiam
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Domyślnie

Podoba mi się 8-ka, ze względu na urodę modelki i kolorystykę.
    Ale skadrowałbym inaczej - powyżej łokcia.
    STRONA - BLOG - VIDEO D300s,D80,N50f1.8,T17-50f2.8,SB-800,Manfrotto 055Xprob.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów