Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    (...)

Jedyne czego nie jestem pewien, to proporcje niebo/podłoga, ale sam nie wiem, w którą stronę bym uderzył. Z jednej niżej, z drugiej wyżej. Cholera wie - mętlik w głowie
    Dziękuję

Zrobiłem drugi kadr w którym proporcje są odwrócone. Mało przestrzeni, dużo pola... wyszło ciężko by nie powiedzieć zwaliście. Duszno. Nie podobało mi się.

Rozmowny Awatar mariusz_777
    Miasto
    Sosnowiec / Dąbrowa Górnicza

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    To nie ramka. To cyfrowe passe-partout mające na celu wyeksponowanie treści. Ten sam kadr wycięty z passe-partoutu odbiera się - przynajmniej w moim odczuciu - zupełnie inaczej. Niby szczegół ale...
    Wiem, że to passe – partout ale bardziej jestem przyzwyczajony do innego zastosowania tego typu efektu np. przy akwarelach lub obrazach, fakt fotografia tez można zaliczyć do tego rodzaju sztuki. Rozumiem również, że chciał Pan bardziej wyeksponować zdjęcie i pokazać je nieco inaczej, ale jak dla mnie był to zbędny efekt, samo zdjęcie bardzo mi się podoba ma swój klimat.
    Pozdrawiam
    Nikon D40

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

a kysz, a kysz...

dosyć Ci łódek, morza, pomostów, molo itp. okazów ? na pole Cie teraz zagnało ?

podoba się, spokój cisza, czuć jesień...

Domyślnie

Swietna fota - chapeau bas.
    Pozdro........
    Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.

Domyślnie

bardzo ładne, spokojne, klasyczne zdjęcie - podoba mi się

Domyślnie

Gdyby nie te wystające drzewka na horyzoncie to byłoby rewelacyjne a tak jet tylko bardzo dobre

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów