Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Ulica, a właściwie plac

To chyba się kwalifikuje do tego działu?

Domyślnie

ulica tak ale co jest tematem ? chyba trochę za dużo na fotce udało ci się zmieścic pozdro

Domyślnie

Temat chyba się sam rzuca w oczy: stare i nowe i kamienna ławka dla równowagi
    Co do ilości, to trzy elementy to chyba nie tak dużo...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jerezano Zobacz posta
    Temat chyba się sam rzuca w oczy: stare i nowe i kamienna ławka dla równowagi
    Co do ilości, to trzy elementy to chyba nie tak dużo...
    Wolałabym, żeby pan wjeżdżał w kadr, a nie uciekał z niego, żeby pani była cała - bo to ona moim zdaniem gra tu pierwsze skrzypce, a ławka, cóż nie wnosi nic. Innymi słowy - spóźniłeś się z wciśnięciem spustu o ułamki sekund.
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorka Zobacz posta
    Wolałabym, żeby pan wjeżdżał w kadr, a nie uciekał z niego, żeby pani była cała - bo to ona moim zdaniem gra tu pierwsze skrzypce, a ławka, cóż nie wnosi nic. Innymi słowy - spóźniłeś się z wciśnięciem spustu o ułamki sekund.
    Ułamki! A to dobre!

Domyślnie

bardziej by się mi podobało gdyby tylko pani była na zdjęciu i gdyby miała nogi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zgubilammusk Zobacz posta
    bardziej by się mi podobało gdyby tylko pani była na zdjęciu i gdyby miała nogi.
    Gdyby tylko pani była na zdjęciu to nie było by interakcji. Zresztą nie zawsze musi być cała pani, czasami wystarczy pół...

Cytat Zamieszczone przez Grzegorka Zobacz posta
    Wolałabym, żeby pan wjeżdżał w kadr, a nie uciekał z niego, żeby pani była cała...
    Pan wyjeżdżał i moje okrzyki, że źle jedzie nie zdały się na nic... Więc jest jak jest. A pani...o tym powyżej.

Moim zdaniem jest w tej scenie pewna dynamika...

Pozdrowionka

Domyślnie

Zdanie sznuję, dynamiki nie widzę, razi biała poobróbkowa obwódka wokół rowerzysty do tego.

Rozmowny Awatar mariusz_777
    Miasto
    Sosnowiec / Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Troszkę się pogubiłem patrząc na tą fotkę są tam trzy elementy które nie bardzo się ze sobą zgrywają, za wszystkimi albo pani albo gość na rowerze, ławka jedynie w tle za kobietą. Tak ja bym to widział
    Pozdrawiam
    Nikon D40

Uprawnienia umieszczania postów