Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Zuz'a

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sinister Zobacz posta
    WB jest dobry

byc moze loki saturacja jest za mocno podkrecona, musze sprawdzic na innym monitorze
    Wb dobry jest ?? hmm raczej nie przyjacielu
    zielono ... z domieszka zoltego koloru
    zdjecie jets ok ale kolory napewno nie a skora tym bardziej
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    kto co lubi. Wcale nie zawsze najlepszy wb to taki ustawiony na PRE na szarej karcie. Często skóra jest wtedy kiepska, zimna. Często się ją ociepla przez zmianę WB. Mnie się tu kolor podoba.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    Wb dobry jest ?? hmm raczej nie przyjacielu
    Przyjacielu to jest to samo zdjecie z tym samym WB tylko bez nadmiernego krecenia saturacja. Ja twierdze, ze saturacja moze byc przekrecona na tamtym ale nie musimy sie zgadzac
    "Widzisz, Macieju, dziwny jest ten świat – trzeba naprawdę kogoś wielkiego w dupę kopnąć, żeby się los do ciebie uśmiechnął."

Domyślnie

No i znacznie lepiej bez tego nadmiaru żółci

Domyślnie

teraz ona jest prawie sina. Wolę starą wersję.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    teraz ona jest prawie sina. Wolę starą wersję.
    ja też wolę starą wersje ale wszystkim dogodzic się chyba nie da
    "Widzisz, Macieju, dziwny jest ten świat – trzeba naprawdę kogoś wielkiego w dupę kopnąć, żeby się los do ciebie uśmiechnął."

Domyślnie

NO dla mnie tez za żółto, ale ogólnie źle nie jest.
    5/10
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Przyjacielu to jest to samo zdjecie z tym samym WB tylko bez nadmiernego krecenia saturacja. Ja twierdze, ze saturacja moze byc przekrecona na tamtym ale nie musimy sie zgadzac

no i tu mi sie podoba bez tego zoltego... moze to nadal nie jest ideal skory ale mi to odpowiada bardziej niz pierwsza wersja.... jest fajnie
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

ja też wolę starą wersje ale wszystkim dogodzic się chyba nie da
    na pewno
    ze starej bym ujął najwyżej ociupinkę, ale nie tak jak na wersji 2.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów