ja mam delte do d40x jako baterpack się dobrze spisuje, a co do wyzwalania zdięć w pionie gripem to porażka czeba za każdym razem właczać w body funkcje zdalnego sterowania czyli wyzwalanie z pilota
Szukaj
ja mam delte do d40x jako baterpack się dobrze spisuje, a co do wyzwalania zdięć w pionie gripem to porażka czeba za każdym razem właczać w body funkcje zdalnego sterowania czyli wyzwalanie z pilota
Ehh , nio wlasnie na dodatkowym spuscie migawki najbardziej mi zalezalo , ale jak mam sie tak baweic przy kazdym zdjeciu to srednia sprawa![]()
Ten grip którego używasz to ten?:
http://www.allegro.pl/item447738479_...60_nowosc.html
Bo ja się przymierzam do kupna i nie chciałbym kupić czegoś co by miało tylko służyć jako "większa bateria".
Czy ten grip będzie wymagał każdorazowego ustawiania, czy będzie działał automatycznie po podpięciu?
No właśnie podobno tak, też się zastanawiałem nad tym gripem i nadal nie wiem czy kupić...w sumie to jest bez sensu non stop to ustawiać...cena fajna, ale z kolei więcej grzebania niż przydatności...już lepiej kupić dodatkowe en-ele zamiast dźwigać gripa (bo rzecz z dod. spustem tu cuchnie kupą) :/
|D40x|N18-55|N70-300VR|N50 f/1.8|NISSIN DI-622|palec wskazujący|filtry|dużo klamotów|
Skontaktuj się z nami