Pozdrawia Was,jak zwykle otwarty na wszelką krytykę
Karl![]()
Szukaj
Pozdrawia Was,jak zwykle otwarty na wszelką krytykę
Karl![]()
D300
Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900
fajne i ciekawe ale jak dla mnie niebo zlewa sie z horyzontem, zbyt jednolite...
[D50] [Tamron 28-75mm f2.8] [Nikkor 70-300G] [Sigma EF-500 DG ST]
Sugerujesz zwyczajne przyciemnienie jednego,czy jakąś bardziej skomplikowaną "operację"?I jeszcze jedno: czy nie dysponująć filtrem połówkowym można to rozwiązać przy robieniu zdjęcia,czy zostaje tylko szop albo inszy psuj?Zamieszczone przez wign
D300
Chyba tylko przeprowadzić pomiar na ziemię i przepalić nieboI jeszcze jedno: czy nie dysponująć filtrem połówkowym można to rozwiązać przy robieniu zdjęcia,czy zostaje tylko szop albo inszy psuj?
Zdjęcie bardzo mi się podoba, klimatyczne i wyraziste. I ta trawa, która z prawej strony zasłania już tę drogę, niby kończąc ją... Bardzo fajne.
chmury sa za ostre, moze za duzo tez gory...
[D50] [Tamron 28-75mm f2.8] [Nikkor 70-300G] [Sigma EF-500 DG ST]
hm...właśnie zauważyłem,że tworzę nowe słowa: "dysponująć":P
Rozważałem tą opcję,ale jakaś dziwna moc mnie odwiodła od tego pomysłu.Jak widać,mam czego żałowaćZamieszczone przez zhao-zhuxi
![]()
D300
[quote="Karl Johansson"]jesli RAW to wywolac go 2 razy (normal i z ciemniejszym niebem) i polaczyc w PSZamieszczone przez wign
Zamieszczone przez zhao-zhuxi
Moim zdaniem dobrze ze nie przepaliles nieba! z chmurkami jest lepiej. Teraz tylko mozesz sie pobawic w PS zeby przyciemnic niebo albo ziemie.Rozważałem tą opcję,ale jakaś dziwna moc mnie odwiodła od tego pomysłu.Jak widać,mam czego żałować![]()
Pozdraiwam
Moim zdaniem tak powinno byc, glowa wyglada jakby byla zwrocona ku chmurom i tam jest kres naszej ludzkiej wedrowki. W polaczeniu z trawa zaslaniajaca koniec drogi (zhao-zhuxi) daje nam do zrozumienia, ze "Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą, zostaną po nich buty i telefon głuchy.. - ks. Jan Twardowski".Zamieszczone przez wign
Bardzo przepraszam, jesli to czyjs bliski, ale to zdjecie tak do mnie przemawia![]()
Pozdrawiam.
za malo drogi, za wąsko, ale spoko
i tak wszyscy spotkamy sie w piekle
"czuję jak rodzi się moc"
Skontaktuj się z nami