No to dowaliłeś do pieca!
Moim i jak widać po komentarzach nie tylko moim zdaniem najlepsze twoje foto!
Podniosłeś poprzeczkę bardzo wysoko. Trzymam kciuki aby udało się jeszcze wyżej.
pozdrawiam Jędrzej
Szukaj
No to dowaliłeś do pieca!
Moim i jak widać po komentarzach nie tylko moim zdaniem najlepsze twoje foto!
Podniosłeś poprzeczkę bardzo wysoko. Trzymam kciuki aby udało się jeszcze wyżej.
pozdrawiam Jędrzej
Jak widzę prawie pół setki zachwytów nad zdjęciem, to ja z reguły już się nie udzielam bo i po co? Ale to zdjęcie jednak jest po prostu świetne...
Dokładam pięć ciastek ***** ;]
Z tym co pamiętam, to najlepsze twoje zdjęcieBardzo dobrze!
Edit:
Widzę, że zgadzamy się z Jessus'em![]()
dziekuje wam wszystkim za tyle ciepłych słow pod moim adresem - cieszę sie że wyszła taka fajna fotka bo sami wiecie jak trudno jest zrobić coś naprawdę orginalnego i przy tym poruszajacego spore grono ogladajacych
Światło kiedyś napisał ze chciałby zrobić dzięsięć dobrych fotek rocznie ,ja myślę ze ta jest jedną z takich dziesięciu właśnie
pozdrawiam![]()
Świetne ! Gratulacje.
fordclubpolska.org
Piękne, proste w fomnie, proste w barwie, ale niesamowicie silne zdjęcie. Jak dla mnie, Twoje najlepsze, jakie widziałem.
Pozdrowienia !
D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw
bardzo podoba sie,
Wg mnie - to Twoje najlepsze zdjecie ... dojrzałe zdjecie.
dotarły do mnie plotki, że w krajobrazie ktoś pokazał dobre zdjęcie
fakt. Bardzo dobre.
Znikam stąd, nie widać szumów
PS żartowałem![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami