Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Posiadam Tamrona od ok miesiąca używam go głównie w sporcie i byłem z nim już na kilku meczach. Fakt af nie jest za szybki ale myślę też że daje rade(choć na turnieju tenisa bądź co bądź w gorszym świetle nie dawał zbytnio rady ale może to być wina puszki d40 ), co do jakości wykonania spodziewałem się że będzie gorzej, ale zaskoczył mnie i moich znajomych w miarę pozytywnie. Także myślę że obiektyw warty zastanowienia. http://www.pogon.v.pl/fotorel.php?album_id=562 tutaj można obejrzeć zdjęcia jednego z ostatnich meczy na którym byłem.
    D200 + N18-55kit + 70-200 2.8 AF-S VR +50 1.8 +sb800 +sb 25 + Presenta + pt04

Domyślnie

Zamówiłem sobie sigme 70-200 czekam na przesyłeke podzile się wrażeniami i fotkami jak tylko dostane to coś. Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkim dziękuje za komentarze.

Domyślnie

podepnę się
    z tego co wyczytałem to najlepiej kupić Nikkora, ew. na drugim miejscu Sigmę... no i na końcu Tamrona... czy też w taki sam sposób ułożylibyście stopniowanie jakości obiektywu?
    a co z Tokiną?
    +D300 | +N18-200 f/3.5-5.6G | -N50 f/1.8D | -N50 f/1.4G | +SB-900 | +BC-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dybi Zobacz posta
    podepnę się
    z tego co wyczytałem to najlepiej kupić Nikkora, ew. na drugim miejscu Sigmę... no i na końcu Tamrona... czy też w taki sam sposób ułożylibyście stopniowanie jakości obiektywu?
    a co z Tokiną?
    iść do sklepu i przetestować, tak chyba najlepiej. Ja tak zrobilem i wybrałem S a nie N
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów