Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Generalnie polecilbym Ci to, co sam mam w podpisie - uzywke dostaniesz w cenie SB-600, a lampa jest lzejsza, sporo mocniejsza... Tylko trzeba nauczyc sie z nia obchodzic.
    A to, ze lampka przy odbijaniu niedoswietla - od czego masz kompensacje blysku? +1 i musi zagrac. A jak nie zagra - ciut wyzej kompensacje ekspozycji... Jak dalej bedzie ciemnawo - ISO wyzej i musi byc ok... Nie chce mi sie wierzyc, ze przy SB400 nie ma mozliwosci regulacji wspomnianych wyzej parametrow (choc nigdy jej nawet w rekach nie mialem i nie zamierzam)
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nox84 Zobacz posta
    Efekt końcowy jest taki, że w ramach pogoni za światłem zamówiłem SB-600 i 50 1.8.
    Rafał
    Miałem SB-600 i D70 współpracował z nią świetnie. Powiedziłbym, że nawet lepiej niż z SB-800. Tak więc myślę, że dokonałeś właściwego wyboru i będziesz bardzo zadowolony
    FX|N24-70|S50 1.4|Sami14|SB-900|SB-800
    flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz F. Zobacz posta
    Miałem SB-600 i D70 współpracował z nią świetnie. Powiedziłbym, że nawet lepiej niż z SB-800. Tak więc myślę, że dokonałeś właściwego wyboru i będziesz bardzo zadowolony
    a niby czemu aparat lepiej wpsolpracowal z 600ka niz z 800ka??
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Smile

Cytat Zamieszczone przez sote Zobacz posta
    a niby czemu aparat lepiej wpsolpracowal z 600ka niz z 800ka??
    bo 600-tka to dziewczyna - pozdrawiam i sorki hihihi
    NIKON D80 + AF-S DX Zoom-Nikkor 18-135 mm f/3.5-5.6 ED -dopiero początek

Domyślnie

wlasnie nie wiem czemu. odnioslem jednak wrazenie, ze lepiej naswietla. gdy mialem zalozona 800-tke (juz pomijam wprowadzanie korekcji itp., bo robilem zdjecia testowe na tych samych ustawieniach, tego samego przedmiotu) wiekszosc zdjec byla niedoswietlona o ok -1 do -1, 5 Ev
    FX|N24-70|S50 1.4|Sami14|SB-900|SB-800
    flickr

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów