Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fumio Zobacz posta
    Austin skąd Ty masz tyle modelek ??

Pozdrawiam.
    Ogólnie mam sporo koleżanek/przyjaciółek.
    Kilka pokazanych w tym wątku zapoznałem między innymi przez Maxmodels.

Pozdrawiam również

Domyślnie

Nowości po przerwie... wszelkie uwagi i wskazówki mile widziane.

21.
    By austin110, shot with NIKON D700 at 2009-03-07

22.

23.

24.

25.

Pozdrawiam

Domyślnie

Częsci zdjęć nie widzę. Widzę za to bardzo zmienny poziom. Zarówno wizażu, jak i zdjęć, czy obróbki, świecenia. Jest kilka tragicznych po prostu, a choćby 18 i 19 zaświecone porządnie. Na ostatnich za to makijaż zdecydowanie za mocny (żeby nie użyć cięższych słów). Do tego co z ramionami i dekoltem? O nich nie pamiętamy? Kolor się za bardzo różni. Włosy - tak na pół gwizdka, albo luz, albo porządek, a tu czasem nijako. Oczywiście rozmyte tło się lepiej prezentuje (ale to wiadomo, nie zawsze wykonalne bez mocniejszej obróbki lub lepszego studia/sprzętu).
    Acha. Klejnociki na sukniach "ślubnych" na małych fotach nie wyglądają za dobrze. Na większych być może też. Albo to kwestia świecenia i uchwycenia odpowiednich odblasków, albo taka natura.
    Widzę głównie ostatnie zdjęcia, więc eksperymenty z oświetleniem na tak - może czasem za mało subtelnie, ale ogólnie jest w porządku.

Domyślnie

Od 22 do 25 byłyby fajnymi fotami gdyby nie tapeta na twarzy modelki. Wiem, że nie Ty ją malowałeś, ale przecież widziałeś jak ona wygląda i nie zareagowałeś... brrr. Piękna kobieta swoją drogą.

Najbardziej 19 mi się podoba, mimo włosów w oku. Przyjemne i dziewczęce jest
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez motylanoga Zobacz posta
    Od 22 do 25 byłyby fajnymi fotami gdyby nie tapeta na twarzy modelki. Wiem, że nie Ty ją malowałeś, ale przecież widziałeś jak ona wygląda i nie zareagowałeś... brrr. Piękna kobieta swoją drogą...
    Ano widzisz motylanoga.
    Ty piszesz, że jest... brrr, tymczasem modelka, wizażystka i jeszcze parę innych osób, że bardzo im się to podoba.

Rzecz gustu... a wiesz jak to z nim jest.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Austin Zobacz posta
    Ano widzisz motylanoga.
    Ty piszesz, że jest... brrr, tymczasem modelka, wizażystka i jeszcze parę innych osób, że bardzo im się to podoba.
    Bo wiesz, że jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma? Te zdjęcia można zrobić lepiej i gwarantuję Ci, że gdybyś się przyłożył i takie zrobił, zestawił je z tymi tutaj to wymienione wyżej osoby wybiorą te lepsze.

Musisz więc sam sobie odpowiedzieć czy nie starasz się robić lepiej bo się podoba, czy jednak jesteś świadomy błędów, poprawiasz tak aby podobało się jeszcze bardziej.

Ja się dokładnie nie przyglądałem. Uważam, że zdjęcia nie są najgorsze chociaż zgadzam się z tymi, którzy pewne rzeczy wytknęli. Już szczególne uczulenie mam na tą różnicą kolorów pomiędzy twarzą i dekoltem (zdjęcie 24 tragiczne pod tym względem) i z "własnymi" dziewczynami (a przynajmniej jedną) prowadzę o to ostry bój
    pozdrawiam

Domyślnie

na przyszlosc... tutaj - w odroznieniu od CF - proponowalbym na nowa serie fotek zakladac nowy watek...

to co jest tam, czyli kilometrowe watki z coraz to nowym fotkami raczej jest niepraktykowane

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów