Kolejne zdjęcie wyciągnięte z szuflady... Aparat Fuji S5500. Napis HWDP nie jest domalowany w PS jak to nie raz mi sugerowano
Szukaj
Kolejne zdjęcie wyciągnięte z szuflady... Aparat Fuji S5500. Napis HWDP nie jest domalowany w PS jak to nie raz mi sugerowano
A tam na trawie, to czasami nie Megazordon?![]()
bardzo fajne zdjecie. Dowod, ze i kolorowy street mozna zrobic i ma to sens.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Super street... Może wolałbym bez chłopaków z prawej, bo zwrócić większą uwagę na tego z lewej... Dobre.
bardzo mi sie podoba![]()
Dawaj więcej z Wałbrzycha. Świetne klimaty. Kto oglądał "Sztuczki", ten wie o czym mówię.
Nic z tych rzeczy Marcinie. Ja zazwyczaj jeżdżę z wózkiem i zbieram puszki po piwie. Czasami też wożę nim węgiel wykopany własnymi rękami w biedaszybie
Przyłączam się do tego, co napisał Guancho. Też nie utożsamiam Wałbrzycha z takimi obrazkami. Widzę to miasto zupełnie inaczej. Ogólnie rzecz biorąc, podobne zdjęcie można zrobić w każdym polskim mieście.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Plener w Wałbrzychu to może być to! Jeszcze parę lat temu świetnym industrialnym miejscem w tym mieście był stary dworzec kolejowy - Wałbrzych Fabryczny. Może ktoś z forumowiczów ma w szufladzie jakieś zdjęcia żeby to pokazać?
Podgórze i Sobięcin ( zwłaszcza "Palestyna" ) zapomniane i magiczne zarazem miejsca...
Pozdrawiam!
Paweł
P.S.
Na załączonym obrazku po prawej, kawałek szkoły do której kiedyś miałem nieprzyjemność uczęszczać...
"... ponieważ droga jest celem..."
Skontaktuj się z nami