Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Domyślnie

Świetna robota z tym ślimakiem. I dzięki, że zdradzasz tajniki warsztatu, dzieki temu się czegoś nowego nauczę, możę coś podpatrzę
    Jeśli chodzi o wazkę, to jednak do końca nie jestem przekonany, że zły balans bieli jest dobry...
    FX/DX/CX/www

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gryson
    Świetna robota z tym ślimakiem.
    dzięki

Cytat Zamieszczone przez gryson Zobacz posta
    I dzięki, że zdradzasz tajniki warsztatu, dzieki temu się czegoś nowego nauczę, możę coś podpatrzę
    nie ma problemu... wielkich tajemnic raczej nie mam, więc gdyby co można pytać

Cytat Zamieszczone przez gryson Zobacz posta
    Jeśli chodzi o wazkę, to jednak do końca nie jestem przekonany, że zły balans bieli jest dobry...
    hmm, moim zdaniem fotka bez tych kolorów nie istnieje - nie ma to być jednak zdjęcie do podręcznika oddające w 100% rzeczywistość, tylko ot taka bajkowa wizja... później może wywołam nef'a w standardzie dla porównania

dzisiaj coś bardziej klasycznego:

o innych fotkach jak ślimaki również możecie się wypowiadać ...wszelkie wskazówki dla mnie są na wagę złota
    pozdrawiam

Domyślnie

co klasa to klasa 105tka wykorzystana w pełni jak widać...

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Piękne !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez everyman Zobacz posta
    Obok 1 zdjęcia to podoba mi się najbardziej. Świetna kolorystyka, gra światła i zgranie GO. Brawo!
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Ślimaki i 10. miażdża... reszta bdb. Gratki!

Domyślnie

pogratulowac talentu
    1 mnie powaliła, przede wszystkim brawa za pomysł... galaktyka nie gorsza, tylko brać przykład

Domyślnie

arachiusz: spokojnie, jeszcze nie teraz, moc 105mm postaram się pokazać na wiosnę.
    Motorniczy, Dark, S4INT, credka: dzięki...

Jak już odkopaliście ten wątek to wrzucę kolejne dwa kadry z szuflady.

Pozdrawiam

Domyślnie

galaktyka... genialna
    a 13... mi się przypomina Władca Pierścieni - ostatnia część, tam był taki motyw z pajączkiem
    fotka super
    pozdrawiam
    cyfrowo i analogowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez saper Zobacz posta
    a 13... mi się przypomina Władca Pierścieni - ostatnia część, tam był taki motyw z pajączkiem
    Na wiosnę mam zamiar na spacerach polować na ciekawsze okazy - już się nie mogę doczekać ciepła, pogody i zapachu łąki!
    Swoją drogą przydałaby się Grupa Tematyczna: Makro, żeby można wymieniać się doświadczeniami i technikami - gdzie czego szukać, jak fotografować, itd.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów