Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Rytm...

Domyślnie

Naprawde dobrze to wyszlo, szczegolnie ostrosc, nie przeostrzone.
    Musze tez sie pobawic, bo ze swoich konwersji do B&W nigdy nie jestem zadowolony.
    D70, GRD, FM2, Wyniki

Domyślnie

podoba sie ,mnie bardziej dwójka

ps.nie znam Lublina ale ilekroć ogladam fotki o nim traktujace to wydaje mi się (czy dobrze ?) ze strasznie macie zniszczona tę starówke

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    podoba sie ,mnie bardziej dwójka

ps.nie znam Lublina ale ilekroć ogladam fotki o nim traktujace to wydaje mi się (czy dobrze ?) ze strasznie macie zniszczona tę starówke

pozdrawiam
    ech... coraz mniej zniszczona ta starówka nasza lubelska, już takich obdrapanych kamienic to ze świecą szukać... te nowe jakieś takie... mniej fotogeniczne
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Ona jest cudowna!!! STARA! Czuć to i widać. Nie tyle zniszczona co zaniedbana Ja oczywiście patrzę na to oczami turysty ale gdy zajechałem tam pierwszy raz byłem oczarowany. Po Starym Gdańsku anno domini 1950 czy też Starej Warszawie anno domini 1950 przyjemne obdrapane kamienice ... ach ... nabieram ochoty znów tam pojechać

Domyślnie

Maciek spoko - jak odnowią starówkę, to gwarantuję Ci że w Lublinie znajdzie się jeszcze sporo zrujnowanych zaułków - i to w najmniej spodziewanych miejscach... Tak więc przyjeżdżaj jak najszybciej W ogóle - zlot w Lublinie o!
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów