Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Spontan z Justyną

Okazuje sie, ze dosc ciekawe sa "sesyjki" umowione w 5 minut. Pare fotek z Justynką. W akcji Sigma50 macro z doświetlaniem modelki sb800 z pomaranczowym filterkiem bo ze sloncem bylo roznie.
    1. (troszke diffuseglow)
    2. (do usuniecia druty..nie wiem jakim cudem zapomnialem o nich..)
    3. takie semi makro kobiecej pożądliwości
    4. takie cosik..
    5. i b/w
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Ona ma takie soczewki ?
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

te druty to specjalnie zostawione?
    The lens that falls is always the most expensive.

Domyślnie

no wlasnie..cholercia..zapomnilaem o tych drutach .. usunalem je juz ale fotke mam w domu wiec.. hmm..podmienie to pozniej .. a soczewki..no nie..Justynka ma ladne oczka zielone ale ja je wysaturowalem ostrzej w PSie..tak..troche..hmm.. grgeen sincitowo. :P

A swoja droga.. ktos wie dlaczego mi sie pierwszy link nie pokazuje ? Bo link dziala..sprawdzone..a w skladni [img] nie...hymm..o co chodzi ?
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

kadry OK ale ten filterek na lampie ...
    skora wyszla mniej naturalnie - oczywiscie to kwestia gustu

Domyślnie

vuki, ale weisz co..no jak robilem bez, to mi jakos tak plasko i zupelnie nie cieplo, bez takiego..hmm..plazowego zafarbu to wychodzilo i postanowilem lekko ocieplic..no i tak wyszlo.

Domyślnie

Troche przesadziles z oczami. Zbyt zielono, az nienaturalnie (no chyba ze taki byl zamiar).

3 jak dla mnie zbyt blisko. A reszta zdjec fajna.

test:
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Uprawnienia umieszczania postów