Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Kotel ha-Maarawi - mój najlepszy strzał.

Kotel ha-Maarawi, Ściana Płaczu zwana też Murem Zachodnim. Zdjęcie wyciągnięte z szuflady, zrobione przed laty aparatem Panasonic, w czasie kiedy o fotografowaniu nie miałem bladego pojęcia. Do dziś uważam to zdjęcie za swój najlepszy strzał... Raz zauważone zatrzymało się na 13 miejscu w II Międzynarodowych Igrzyskach Fotograficznych w kategorii "Reportaż, wydarzenie, sytuacja"

Domyślnie

strzeliłeś fajny moment

Domyślnie

I pocos sie tak pospieszyl z ta opowiastka o historii i osiagnieciach tej foty. Strzal ciekawy i skojarzenia i opinie mogly by byc interesujace.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michaelsoncam Zobacz posta
    I pocos sie tak pospieszyl z ta opowiastka o historii i osiagnieciach tej foty. Strzal ciekawy i skojarzenia i opinie mogly by byc interesujace.
    A co to do ma do oceny tego zdjęcia? Że jak się komuś nie spodoba to będzie miał stracha przed wyrażeniem opinii? Eeee no bez przesady...

Domyślnie

Bardzo fajny moment złapałeś, z tym, że mógłbyś tą fotę jakoś obrobić
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

nie wiem, kiedy zrobiłeś te zdjecie, ale mz z czasem traciło ono sporo z mocy.
    Niestety widok uzbrojonych osob - czy to cywili czy zolnierzy przy scianie płaczu, nie jest juz czyms niezwykłym. Widok sie opatrzył.

A ponieważ te zdjecie nie pokazuje emocji jego bohaterów (rozumiem, ze w tym miejscu trudno o inne kadry..), zatem pozostaje jedynie czysta dokumentacją.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Ja generalnie lubię takie tematy ale ściana płaczu to już obstrzelana na maksa niczym Garbarka. Jeśli już wchodzić tę ścianę to trzeba mocny pomysł mieć a tak fota jak wiele innych - rozumiem, że twórcy się podoba to zrozumiałe ale inni widzą kolejny strzał jakich wiele.

Domyślnie

A mi się podoba. Moim zdaniem pokazuje, że pośród zwykłych cywilów żyje wielu bojowników. Pokazuje jak na prawdę tam jest. I jedni i drudzy mają jakieś zmartwienia, problemy.

Nie wiem jak to wyrazić - po prostu podoba mi się. Może dla niektórych to normalne, że tam się chodzi z bronią po ulicy. Ale czy tak na prawdę to jest normalne? Chyba nie..

Uprawnienia umieszczania postów