Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Laptop do 2000zł

Mam laptopa HP NX7400... ale ma już ponad 2 lata, i chce sobie kupić coś nowego, a ostatnio nie jestem na czasie z laptopami co polecicie? szukam laptopa do internetu, do obróbki zdjęć czyli używania photoshopa itp. i ogólnie do zdjęć, czyli najlepiej matryca błyszcząca...
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

Moim zdaniem, laptop do obróbki zdjęć to raczej chybiony pomysł, chodzi głownie o monitor, mały i słaby jakościowo w porównaniu do monitorów "stacjonarnych". Nawet laptop 17" to mało, a raz, że cena robi się dużo wyższa niż 2000zł, a dwa, że przy 17" staje się coraz mniej mobilny, owszem można go przenosić, ale użytkowanie w terenie, np. na ławce w parku staje się bardzo niewygodne.

W sumie to dla czego zależy Ci na laptopie? Za 2000zł to raczej nie będzie nic specjalnego?

A tak na marginesie, przenoszę do właściwego wątku.
    Ostatnio edytowane przez Jacek S ; 09-09-2008 o 14:22
    Jacek, pozdrawiam!
    D700+To16-28/2.8+T28-75/2.8+N80-200/2.8DED+N50/1.8+SB800

Domyślnie

Nie zalezy mi az tak bardzo na obróbce profi zdjęc... nie chce stacjonarnego

a np. http://www.euro.com.pl/laptopy-noteb...-1ec-vhp.bhtml ?
    przykładowo

Domyślnie

Nie będę Cię przekonywał, ceny wyższe niż 2000 zł, choć ten z Euro to niewiele, ale wiem, że za taką kasę można mieć dużo lepszy komputer stacjonarny, niż laptopa. Sam wiesz czego potrzebujesz...
    Jacek, pozdrawiam!
    D700+To16-28/2.8+T28-75/2.8+N80-200/2.8DED+N50/1.8+SB800

Domyślnie

jejku, niech ktoś kompetentny poda najlepszego laptoka w tej cenie... sam chciałbym wiedzieć.
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Asus X59SL - co o nim sądziecie?

Domyślnie

Boże, jak ciężko na tym forum uzyskać jakaś informację, lub komentarz do zdjęć... oj jak ciężko...
    tylko w caffe posty lecą jak woda...
    ech

Domyślnie

moze pomysl nad jakas Toshiba? monitor moze nie bedziesz super do zdjec ale sam powiedziales ze obrobka od czasu do czasu.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów