Mnie serce mięknie na widok tego słodziaka, ale jak wy obiektywnie oceniacie te zdjęcia? Pozdrawiam!
Szukaj
Mnie serce mięknie na widok tego słodziaka, ale jak wy obiektywnie oceniacie te zdjęcia? Pozdrawiam!
Pierwsze cukierkowe ze względu na fajna pozę, troszkę tło nie dopisało. Dwójka lepsza jezeli chodzi o tło gorsza pod względem kadru (kadrował bym troszkę niżej)
A masz może wersję kolorową? Jakoś dzieci bardziej pasują mi w kolozre tęczy niż czarno białe. Zdjęcia czarno-białe wprowadzają smutek do zdjęć dzieci, tyle się słyszy o nieszczęśliwych dzieciach które właśnie wyglądają jak an czarno-białych zdjęciach. Nikt mnie nie pzrekona, ze dzicko może wyglądać ładnie w takeij tonacji!
1-bardzo fajne szkoda tylko, ze tak mocno z boku, ale i tak sympatycznie
2-jakaś taka mocno nie ostra - dziwny kolor twarzy i ta bardzo mała GO uszka nieładnie rozmyte? Zdjęcie wygląda na PSute
faktycznie 2 fotka słabiej skadrowana ale ogólnie mi się podobają
NIKON D80 + AF-S DX Zoom-Nikkor 18-135 mm f/3.5-5.6 ED -dopiero początek
Nikkorek masz rację że dzieci w kolorze wygladaja radosniej, ale ja bardzo lubie zdjecia w b&w, a własnie ta poza i ta minka wydawaly mi sie idealne do b&w...caly czas sie ucze i dlatego bardzo dziekuje za te komentarze! Pozdrawiam![]()
Skontaktuj się z nami