Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23
    Bonzo
    Gość

Domyślnie

ale wiesz kogo to wina ? bo ja wiem "FACETÓW" porombańców to oni kreują taki styl i to oni zmuszają do takich drastycznych diet i katowania się przez modelki a sami mają to w zadku głęboko , bo 90% to albo "GEJE" oczywiście nic nie mam do nich poprostu wtedy kobieta jest dla niego tylko materiałem, albo mają żony pulchne i te biedne dziewczyny traktuja jak mięso armatnie do nabijania kasy a tego co wymyślił te idiotyczne wymiary 90-60-90 waga najlepiej z 30kg osobiście bym wykastrował jak bym miał go pod ręką i całą reszte która przyzwala na to Niech jeden z drugim się tak odchudza i wtedy pogadamy

P.S
    Jak by moja córka,żona,dziewczyna próbowała się tak odchudzić dla jakiegoś czubka żeby ten raczył ją zauważyć , poprostu bym tego zakazał lub przywiązał do krzesła i podawał tylko posiłki żeby przytyła lub wysłał na leczenie w zamkniętej klinice psychiatrycznej bo chyba tam się wysyła osoby z problemami nie mam doświadczenia to nie wiem

P.S II
    w wieku 14 lat sama decyzji nie podejmuje , więc wtedy tylko nakopać do dupy starym

Domyślnie

Fajne zdjęcia - podobają się.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

BW znakomite, pierwsze zdjecie najciekawsze.. sceneria, modelka wszystko ładnie współgra...

Domyślnie

Ludzie, litosci. Skad wiecie, ze sie odchudza? Moze tego gdzies nie doczytalem, ale jesli nie to naprawde mozna byc po prostu chudym, jesc jak slepy kon a wciaz byc chudym, nawet przerazliwie. Anoreksja to nie bycie chudym tak poza tym!!

Bonzo, kocham twoje komentarze. Sa takie hmmm Uroczo zabawne. Ogladalem ostatnio Ogrod Luizy, tam tez byl taki z metodami podobnymi do Ciebie - zamknac, wykastrowac, zniewolic - bo tak sie leczy nie ? Hahaha

Ach i zeby mnie nikt nie posadzil za offtopic to wole te dwa pierwsze zdjecia od trzeciego

Domyślnie

Na 2 tak jakos glowa dziwnie lezy ale 1 dla mnie najlepsza.
    Czasami deszcz mnie zleje, czasami slonce zpali, a co sie stanie jutro - o tym nie mysle wcale. Bo teraz juz wiem jak nie czynic dobra zlem... D70s

Domyślnie

Konwersja piękna, a na jedynce wygląda jak córka amerykańskiego farmera w czasach Wilekiego Kryzysu (tak mi się skojarzyło).
    Elliot Erwitt - mój MISTRZ !!!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Bonzo
    Gość

Domyślnie

4 NAJ a w 5 chyba brakuje mi jeszcze więcej przestrzeni po lewej stronie , a może i nie sam juz nie wiem

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów