Szukaj
Mi się podoba - jak dla mnie takie nierealne.
fotki bardzo ciekawe z pomysłem i obróbka też bardzo ciekawa , ale odbiór psuje mi masakryczna chudość modelki bez urazy dla niej oczywiście , może ją taki wygląd kręcipoprostu aż przykro się robi jak na nie wszystkie patrze
powinno sie taki apel wystosować żeby przestały słuchać dziwaków i nie robiły sobie krzywdy
![]()
tu sie zgodze z bozno.. bedzie z mojej stroyn maly OFF-TOP ale wez sobie wyobraz jak masz dla przykladu 14 lat i slyszysz: "min. 173 + 89-62-90 max.. a jak masz wszedzie mniej a dalej rosniesz to dobrze wrozy dla ciebie..." jestes chaakterystyczna . chca Ciebie . mierzysz sie i widzisz pas: 64cm... myslisz sobie "chce byc modelka - musze schudnac!!.." i kolko sie zamyka :/ niby sie o tym glosno nie mowi bo to taki niewygodny tematu troche dla niektorych, ale rozmawialem z wieloma bardzo mlodymi dziewczynami, ktore sa tzw. 'new faces' i to jest jakas masakra...... niby nikt formalnie nie naklania, ale jak dla przykladu masz w pasie juz 63cm to masz problem - musisz z nim sobie poradzic, bo kariery nie zrobisz... a twoje kolezanki wlasnie jada do xxx czy xxx, etc... ty zostajesz - musisz schudnac... niezly hardcore . oczywiscie nie chce generalizowac, bo zaraz mnie ktos pojedzie, ale taka jest prawda i kazdy o tym wie ale glosno nie mowi.. coz.. jak to mowia "przyroda.."
Skontaktuj się z nami