Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie

Mi się podoba - jak dla mnie takie nierealne.
    Mało czasu, mało talentu i trochę sprzętu.
    Czasami coś tu wpada

Domyślnie

dziwna poza i mina modelki. ale WB piękne
    D700 N 24-70/2.8; 85/1.4; N 70-300 VR, SB-800, SB-600,
    flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piko Zobacz posta
    To fakt .Fotografia też bardzo ciekawa, naprawdę robi fajne wrażenie. Wiem z innych twoich wątków, że stosujesz ciekawe metody konwersji, daje naprawdę świetny efekt.

Bonzo
    Gość

Domyślnie

fotki bardzo ciekawe z pomysłem i obróbka też bardzo ciekawa , ale odbiór psuje mi masakryczna chudość modelki bez urazy dla niej oczywiście , może ją taki wygląd kręci poprostu aż przykro się robi jak na nie wszystkie patrze powinno sie taki apel wystosować żeby przestały słuchać dziwaków i nie robiły sobie krzywdy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piko Zobacz posta
    Moim zdaniem o to w tej fotografii chodzi. Jest fantastyczna. Wspaniałe BW, wygląd i poza modelki, sceneria- rewelacja. Jestem oczarowany.

Z tym, że pierwsza fotografia lepsza jest.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonzo Zobacz posta
    fotki bardzo ciekawe z pomysłem i obróbka też bardzo ciekawa , ale odbiór psuje mi masakryczna chudość modelki bez urazy dla niej oczywiście , może ją taki wygląd kręci poprostu aż przykro się robi jak na nie wszystkie patrze powinno sie taki apel wystosować żeby przestały słuchać dziwaków i nie robiły sobie krzywdy
    Mam dokładnie takie same odczucie. ;(
    Fotki bardzo intrygujące, ale czy aby modelka nie cierpi na anoreksję?
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonzo Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    Mam dokładnie takie same odczucie. ;(
    Fotki bardzo intrygujące, ale czy aby modelka nie cierpi na anoreksję?
    tu sie zgodze z bozno.. bedzie z mojej stroyn maly OFF-TOP ale wez sobie wyobraz jak masz dla przykladu 14 lat i slyszysz: "min. 173 + 89-62-90 max.. a jak masz wszedzie mniej a dalej rosniesz to dobrze wrozy dla ciebie..." jestes chaakterystyczna . chca Ciebie . mierzysz sie i widzisz pas: 64cm... myslisz sobie "chce byc modelka - musze schudnac!!.." i kolko sie zamyka :/ niby sie o tym glosno nie mowi bo to taki niewygodny tematu troche dla niektorych, ale rozmawialem z wieloma bardzo mlodymi dziewczynami, ktore sa tzw. 'new faces' i to jest jakas masakra...... niby nikt formalnie nie naklania, ale jak dla przykladu masz w pasie juz 63cm to masz problem - musisz z nim sobie poradzic, bo kariery nie zrobisz... a twoje kolezanki wlasnie jada do xxx czy xxx, etc... ty zostajesz - musisz schudnac... niezly hardcore . oczywiscie nie chce generalizowac, bo zaraz mnie ktos pojedzie, ale taka jest prawda i kazdy o tym wie ale glosno nie mowi.. coz.. jak to mowia "przyroda.."

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów