Witam chciałbym zadać pytanie użytkownikowi Light Rooma. Pytanie jest banalne. jak by ktoś podał mi do siebie nr telefonu na PW to będę wdzięczny. Pozdrawiam.
Szukaj
Witam chciałbym zadać pytanie użytkownikowi Light Rooma. Pytanie jest banalne. jak by ktoś podał mi do siebie nr telefonu na PW to będę wdzięczny. Pozdrawiam.
N itepe.
Co cię interesuje?
Naświetl bliżej problem(y).
nikon
Sprawa przeglądania fotek zapisanych w folderach przed edycją i zapisywanie fotek już po obróbce. Niby proste sprawy. chciałbyś mi pomóc?
N itepe.
Napisz trochę dokładniej. Wtedy odpowie Ci ktoś kto zna rozwiązanie.
Ło matko no dobra wyjdzie że jestem ignorantem softowym...Rozchodzi się o to że programik mi pasuje i ma narzędzia lux ale jest jakoś mało intuicyjny ( jak dla mnie).
1. Czy aby przeglądać foldery z fotkami (fomat obojętny) zapisane gdzieś na kompie muszę je importować?
Czy można jak w innych programach wskazać plik i już?
2. Po obróbce w edytorze zapisuje plik z konwersją do jpga poleceniem "exportuj" - nie ma "zapisz jako" albo "zapisz"
Nie mam instrukcji w ludzkim języku. Pewnie coś robię dookoła a wolałbym prościej.
N itepe.
Nie sądzę by się komuś chciało pisać litanię dlatego prosiłem wcześniej o nr. telefonu Pozdrawiam
N itepe.
Pozdrawiam Jacek P.
Dzięki ten materiał wszystko mi rozjaśnił i teraz biorę się do roboty. Pozdrawiam
N itepe.
lightroom jest taki sobie.
Ostatnio edytowane przez ftd ; 09-09-2008 o 10:24
Skontaktuj się z nami